6/24/2013

Kotiin on kiva palata

No niin, nyt olemme vihdoinkin turvallisesti omassa kodissa. Lapin matkamme meni ihan loistavasti ja aivan liian nopeasti. Viikko hujahti nopeasti ja nyt onkin hieman haikea fiilis. Mutta niin kuin aina, kotiin on kuitenkin kiva palata. Kotimatka tuntui tänään todella pitkältä, lähdimme ajamaan noin yhden aikaan päivällä ja kotona olimme yhdeltätoista illalla. Huh, mikä ajomatka sanon minä! Peppu ja selkä ovat kyllä aivan jumissa ja cd:t kulutettu puhki ja ihan kyllästymiseen saakka. 

Poroja tuli nähtyä aika monta kertaa, eräs yksilö jolkotteli tien vierttä pitkin tuossa yksi päivä ja sainkin napattua siitä muutaman kuvan! Pienenä olin aina niin innoissani kun näin poroja, ja kyllähän ne näin vanhempanakin jaksaa vielä innostaa. :) Yksi poro eksyi eilen ihan mökkitontillekin! Siitä saikin viisi aikuista ja yksi hieman nuorempi suurta hupia kun juoksimme lähemmäs sitä katsomaan ja seurasimme pitkään poron touhuja. 


Perinteinen juhannuskakku, mansikkaa ja kermaa tietenkin.

Lisää juttuja ja kuvia viikosta on tulossa lisää, mutta tässä nyt jälleen tällainen pikahuikkaus, että täällä kaupingissa jälleen ollaan! Nyt on pakko painua nukkumaan rankan matkustamisen jälkeen. 

Toivottavasti teilläkin sujui juhannus mukavissa merkeissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)