1/17/2013

Tänään laukussani


Kaiken muun oleellisen seassa laukustani löytyi aurinkolasit! Kyllä, tänään on täällä Helsingissä ainakin paistanut aurinko sen verran kirkkaasti, että aurinkolaseja on ollut pakko käyttää. Ainakin autoa ajaessa. :) Miten pienistä jutuista voikaan tulla iloiseksi! Itse olen nauttinut suunnattomasti ihanasta pakkassäästä. Raahasin poikaystävänikin aamulla pienelle happihyppelylle. Raikas ilma ja aurinko teki todella hyvää ja päivä lähti käyntiin paljon paremmin. En muuten muista milloin viimeksi aurinkolasit olisivat olleet käytössä, sen verran pitkä aika viime kerrasta on ollut. Ehkä se kevät vielä sieltä tulee ja aurinkolasejakin pääsee taas käyttämään ahkerasti! :) Onneksi aikaa nopeuttamassa on muutama pieni reissu. Ensi viikolla, oikeastaan tasan viikon päästä pääsen ensimmäiselle pienelle matkalle! Seuraava tuleekin oikeastaan ihan heti perään ja olen yhteensä pari viikkoa pois kotoa. Oih, sitä odotellessa!

10 kommenttia:

  1. Auringonpaiste kyllä piristi kummasti, vaikka jouduinkin ihailemaan sitä vain täältä sisältä käsin kun olen kipeänä.. Ihanan pirteä tuo pinkki iPhone-kotelo!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, ikävä kuulla! Pikaisia paranemisia sinne, toivottavasti olet jo parempaan päin. :) Ihanaa kun tänäänkin on upea auringonpaiste!
      Kiitos! Kotelo on kyllä herkullisen värinen, olen siihen todella tyytyväinen. :)

      Poista
  2. Täälläkin on hihkuttu ihanasta auringonpaisteesta, joskin vaan toimiston ikkunoiden läpi! Ja ihanaa on myös se, kun päivät ovat alkaneet pitenemään ja pimeä tulee koko ajan vaan myöhemmin :) Ihanuus tuo pinkki kännykkäkotelo, himottaisi hirmuisesti hankkia samanlainen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tänään pääset ihastelemaan auringonpaisteesta muutenkin kuin toimiston ikkunoiden läpi! Ihanaa kun on tänäänkin niin kaunis talvisää. :) Ja totta tosiaan, päivät ovat alkaneet pitenemään ja se on kyllä ollut todella positiivinen juttu. Pimeys on alkanut ottamaan jo aika koville. :D Ja hei, ei kuin Mulberrylle vain kipinkapin, ;)

      Poista
  3. Mua kiinnostaisi tietää enemmän tuosta sun lompakosta;) Itselläni olisi uuden lompakon osto ajankohtainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mitäs haluat tietää? :) Kyseessä on siis Joey wallet. Lompakkoa voin erittäin lämpimästi suositella. Se on todella tilava, paljon tilaa korteille yms. Lisäksi se on juuri optimaalisen kokoinen, ei liian pieni muttei ihan liian isokaan. Mahtuu esimerkiksi Evaan ja muihin pienempiin laukkuihini loistavasti ja tilaa jää vielä puhelimellekin. :) Itse pidän lompakon lukosta, tuo siihen viimeisen silauksen. ;)

      Poista
    2. Kiitos paljon! Vuittonin sivulta en löytänyt lompakkoa ollenkaan:/ Mutta löysin kyllä yhden hyvän pienen lompakon Korsilta jonka ostoa nyt pohdin;)

      Poista
    3. Itse taisin löytää sen jenkkisivustolta, vai olikohan se britti? No kuitenkin. :) Hienoa jos hyvä lompakkovihtoehto on kuitenkin löytynyt! :)

      Poista
  4. Onpa kiva tuo pinkki kotelo. Itsellä myös hakusessa jonkinlainen, ennen kuin täysin hajotan tuon mun iPhonen. Ihana blogi sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi kivasta kommentista! :) Pinkin kotelon sain joululahjaksi ja on osoittautunut kyllä erittäin hyväksi. Itseänikin pelotti aina ennen, että pudotan puhelimen ja näyttö hajoaisi tai että puhelin naarmuttuisi taskussa. Enää ei tarvitse ihan koko ajan olla niin varuillaan. :D

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)