1/04/2013

Sairastupa
Heipä hei täältä sohvan pohjalta! Olen jo muutaman päivän, oikeastaan maanantaista saakka ollut kipeänä. Ihan perus flunssaa, kuumetta ja tukkoisuutta sekä kauheaa kurkkukipua. Kuulemma sitä onkin paljon liikkeellä ja on virusperäistä, joten ei auta muuta kuin sairastaa ja vain yrittää levätä.
Viime päivät ovat kuluneet nukkuen ja sohvalla katsellen telkkaria. Onnekseni otin siskoltani joulun jälkeen lainaan muutaman Gossip Girlin tuotantokauden, joten viihdykettä on ollut. Arvatenkin tämä tauti tarttui kotonamme toiseenkin osapuoleen ja nyt sairastamme poikaystäväni kanssa molemmat. Hän on ollut selvästikin kuumeessa kun on suostunut katsomaan Gossippeja kanssani. :D Meidän viikonloppumme menee siis varmasti ihan vain kotona ollessa ja rauhassa ottaen. Toivottavasti ensi viikolla olisin taas ihan kunnossa ja pääsisin normaalin arjen pariin. :) Nyt uusi levy dvd-soittimeen ja viltti korville.

Oikein ihanaa perjantai-iltaa ja viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti paranet pian! Täytyy kyllä sanoa vankalla kokemuksella, että Gossip Girl on mahtava lääke flunssaan :) jos ei muuta niin ainakin kuluu aika vähän paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samaa toivon minäkin. :) Ja täysin olen samaa mieltä kanssasi! Gossip Girl on ollut todellinen pelastus, aika kuluu nopeasti ja huonon olonkin jopa unohtaa. :)

   Poista
 2. Pikaista paranemista sinnekin! Täälläkin vietellään aikaa pienessä flunssassa. Tuntuu että melkein kaikki sairastuu vuoronperään siihen:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja joo, tuntuu että yksi jos toinenkin on flunssan kourissa. Pitää siis tankata ekstra paljon vitamiineja, jotta parantuisi nopeasti ja ettei heti sairastu uudelleen. Toivottavasti sinunkin flunssasi hellittää! :)

   Poista
 3. Pikaista paranemista sinne päin, toivottavasti tauti vihdoin helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Ja onnekseni eilisen täyslevon sekä hyvien yöunien jälkeen olo alkaa olla vihdoin ihan siedettävä. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)