1/05/2013

Sisustushaaveita

Nyt kun vuosikin on vaihtunut, on uusien haaveiden vuoro. :) Oikeastaan tämä tuoli on ollut mielessäni jo pitkään, mutta nyt tänä vuonna ajattelin haaveeni vihdoinkin toteuttaa. Kyseessä on nimittäin Kartellin Louis Ghost tuoli. Olen aina ihastellut tuolin muotokieltä ja sitä, että se on läpinäkyvä.

Aikaisemmin meiltä ei ole löytynyt sille edes paikkaa, mutta täällä uudessa kodissa sille löytyisi jopa muutama eri kohta johon sen voisi loistavasti sijoittaa. Olen mallaillut mielessäni Louis Ghostia eteisen penkiksi. Hengetön tuoli toisi tilaa eteiseemme vielä entisestään. Eteisemme on ihan hyvän kokoinen ja pidän siitä, ettei se ole ahdas. Haluan pitää sen juurikin tilavantuntuisena ja avoimena.
Tämän vuoden sisustusjutut eivät tähän tuoliin lopu, sillä keväällä meitä odottaa pieni parvekeprojekti. Meillä on iso lasitettuparveke ja suunnitelmissamme olisi saada se kevään aikana kuntoon, jotta siitä ehtisi nauttimaan koko kesän ajan. Lisäksi kaipailen uutta mattoa niin eteiseen kuin makkariin sekä uusi valaisinkin olisi ostoslistalla aika kärkipäässä.

10 kommenttia:

 1. Läpinäkyvät tuolit olisivat kyllä niin ihanat ruokapöydän pariksi, kuten tuossa alimmassa kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi! Itsekin mietin toisena vaihtoehtona, että sijoittaisin tuolin juurikin ruokapöydän ympärille. :)

   Poista
 2. Itse sain tuolin joululahjaksi <3 kyllähän siitä useamman vuoden kerkeili myös haaveilla :) tutullani on se sirompi, Victoria? Malli eteisessä, todella kiva ettei tee ahtaantuntuiseksi!

  http://www.hillalap.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii miten onnekas olet! :) Ilman käsinojia oleva tuoli on juurikin Victoria, sekin on todella kaunis ja olen ihastellut myöskin sitä mallia.

   Poista
 3. Meillä on kohtalaisen ahdas eteinen joten tilavana eteisen pitäminen kuulostaa kerrassaan mainiolta! Minä kaipaisin tuollaista tuolia työpöydän tuoliksi, olen muutenkin viime aikoina viehättynyt läpinäkyvyydestä enemmän kokoajan. Kaunis tuo on kyllä ehdottomasti. Uusia sisustushaaveita on täällä toteutettu koko viikonloppu, uskomaton tunne kun on tehnyt jotain itse (en ole siis mikään tee se itse-ihminen ollut oikein koskaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteinen on sellainen paikka jossa aikaa sinänsä ei tule vietettyä, mutta kuitenkin sen on oltava käytännöllinen. Siksi tuoli sopisi mielestäni myös sinne. Työpöydän seurana tuoli olisi myös loistava. Olen nähnyt paljon inspis kuvia tuolista käytettynä juurikin niin! Oi kuulostaa hyvältä, olisi ihanaa tehdä juurikin itse juttuja. :)

   Poista
 4. Tykkään tuosta tuolista tosi paljon, multa löytyy Kartellilta myöskin samanlainen, mutta ilman käsinojia. Ja olen tykännyt paljon!:)
  p.s. Blogissani on sinulle haaste!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että Kartellin jutut on vaan niin ihania! En ihmettele, että olet tykännyt tuolistasi. :) Ainoa huolenaiheeni on tuolin naarmuuntuminen käytössä. Läpinäkyvä pinta ei taida olla kovin armollinen?
   Suurkiitos haasteesta! Toteutan sen ehdottomasti. :)

   Poista
 5. Minäkin olen haaveillut samasta tuolista eteiseen :)
  Tuolin päälle vielä joku kaunis tyyny niin se olisi täydellinen meidän eteiseen.

  Tosi kiva blogi sinulla, jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin jonkun nätin tyynyn kanssa tuoli olisi täydellinen! Ja miten ihana olisi astua kotiin sisälle kun heti vastassa olisi jotain kaunista. :)

   Kiitos Cealia, mukava kuulla! Ja kivan kun jäät seurailemaan. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)