1/09/2013

DetailsViime viikolta kuvia kodistamme.
Kuusi vietiin perjantaina pois, varisi niin kovasti ettei viitsitty enää Loppiaiseen asti odottaa. Joulutähtenä meillä toimi kaunis lumihiutale, sen sain rakkaalta siskoltani. Kun riisuin kotia kaikista joulukoristeista näytti se aikas paljaalta. Ja tilaa tuntui tulevan lisää! :) Johtui varmasti myös siitä, että yhden nurkan valtasi juurikin joulukuusi.
Ilokseni sain perjantaina poikaystävältäni kauniin kukkakimpun, josta yhden kukan nappasin pienempään maljakkoon. Valkoinen kukka on mielestäni todella nätti. Ihan vain kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kuvissa toistuu sama juttu, valkoinen väri nimittäin. Olen niin valkoisen ystävä, se tuo todella paljon avaruutta ja tilaa.

Meillä onkin tänään jännä päivä. Poikaystävä palasi jälleen opiskelemaan ja itse saan kauan kaivattua apua allergioihini. Aamulla herättiin todella aikaisin ja valmistauduttiin tulevaan päivään syömällä hyvä aamupala. Tunnelma oli yleisesti hieman jännittynyt.

4 kommenttia:

 1. Meillä lähtivät joulukoristeet jo ennen uutta vuotta. Viimeviikonloppuna sittne lisättiin valkoista asuntoon tekstiileillä ja nyt on ihan kuin uudessa kodissa pällistelisi, niin paljon avarammalta tuntuu tällä hetkellä.

  Tsemppiä päivän haasteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse jaksoin pitää joulukoristeita ihmeellisen pitkään. Kivalta tuntui pakata koristeet laatikoihinsa ja ihastella kotia sellaisenaan. Eli samat fiilikset täälläkin! :)
   Kiitos tsempeistä! Päivä sujui todella mukavasti. :) Ihanaa keskiviikkoa!

   Poista
 2. Kaunis tuo ensimmäinen kukkakuva, niinkuin itse kukkakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tänään päivän aikana oli auennut tuo toinen nupuista ja kukka näytti todella nätiltä.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)