1/28/2013

Kotona taas!
Laukut on purettu ja vaatteet isketty pyykkikoneeseen. Mielettömän ihana minireissu on takana, silti kotiin on aina kiva tulla. Tosin, kotona en ehdi kuin "pyörähtämään", uusi matka kun odottaa jo keskiviikkona!

Yllä muutamia kuvia Ruotsin matkalta. Tulipas taas hyvin syötyä ja nukuttua. Hotellissa nukun aina todella hyvin ja aamuisin on kiva herätä kun tietää, että voi mennä valmiiseen aamupalapöytään. Löysimme mielettömän ihanan kahvilan, jossa viihdyimme hyvän tovin. Lisäksi Starbucksissa oli tietty käytävä! :) Kaupungilla pyörimme myös hyvän aikaa, mutta omalta kohdaltani ostokset jäivät tällä kertaa hyvin pieniksi. Yhden neuleen löysin Massimo Dutilta ja Zarasta bongasin todella edulliset farkut siskolleni. Ostinpas myös muistilappuja! Svensk Tennin ihanat norsukuvioiset muistilaput oli ihan pakko saada. Kosmetiikka täydennykset ajattelin suosiolla jättää tulevaan Ranskan matkaan. Ostoslistalla kun tuntuu olevan sitäsuntätä.

Sellaista tänne, toivottavasti teidän viikonloppunne sujui myös mukavissa merkeissä!

6 kommenttia:

 1. Reissusi kuulostaa miellyttävältä, shoppailua, hengailua ja jos kuvioissa on norsujakin, niin hei ei voi olla paha. :) Toivottavasti sai akkuja ladattua! Pieni miniloma kyllä olisi jo tarpeeseen, vaikka vastahan sitä reissussa oltiinkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä mielyttävä! Hih, norsut ovat piristäneet muitakin päiviä. ;) Ja akkujakin tuli kyllä ladattua. Tiedän fiiliksen, lomalta paluu kun tuntuu olevan se raskain juttu. Itse olen uudelleen reissussa ja ensi viikko tuntuu superraskaalta jo nyt! :D

   Poista
 2. Blogissani on sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle pieni haaste :)

  http://fallingforfashionblogi.blogspot.fi/2013/02/haaste-11-kysymysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Itseasiassa juuri vastailin tuohon 11 kysymyksen haasteeseen, mutta pistän tämän varastoon. ;) Toteutan sen siis varmasti vielä jossakin vaiheessa. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)