1/21/2013

LöytöjäOlen tehnyt oikeastaan vain kaksi löytöä alennusmyynneistä. Olen tarkoituksella hieman karttanut kauppoja viime aikoina, sillä yritän pitää ostostelut minimissä ennen tulevia matkoja. Kevään aikana matkoja olisi näillä näkymin yhteensä neljä. :)

Mutta nyt niihin löytöihin. Heti joulun jälkeen bongasin Tommy Hilfigerillä kauniin kauluspaidan. Pakkohan sitä paitaa oli sovittaa. Se istuikin todella hyvin ja materiaalikin on 100% puuvillaa. Kaapistani on uupunut jo pidemmän aikaa sininen peruskauluspaita ja nyt vihdoin sain asian korjattua. Toinen asia mikä kaipasi pikaista paikkausta oli meikkivarastoni ja tarkemmin ottaen aurinkopuuteri. Edellinen oli ihan lopussa ja Sokoksella ollessani huomasin Yves Saint Laurentin aurinkopuuterin hyvässä alessa. Ennen olen käyttänyt Guerlainin aurinkopuuteria, mutta ajattelin antaa YSL:n versiolle mahdollisuuden. ;) Muutaman kerran sitä on jo tullut käyettyä ja ihan tyytyväinen olen.

Muutama juttu on tullut siis hankittua, mutta ei sen suurempaa. Tietty jos olisi käynyt kunnolla kiertelemässä aleissa, niin asia voisi olla toinen. Mutta tänä vuonna näin. :)

Olettekos te muut tehneet loisto löytöjä alennusmyynneistä? Vai kartatteko alet kaukaa?

2 kommenttia:

 1. Tein aika vähän alelöytöjä. Kunnes sitten iloisesti eksyin Hilfigerin verkkokauppaan. Oi voi. Tulossa on mekko ja paita ja kaiken kukkuraksi vielä eri paketeissa koska tilasin paidan ja eikös seuraavana päivänä ollut enemmän laitettu tarjoustuotteita. Toisaalta kummallakin korvasin vanhan tuotteen joka meni roskiin jo hyvä tovi sitten, mutta niistä blogissa enemmän kun saapuvat.

  Aika helpolla selvisin siis. Ainakin viime vuoteen verrattuna kun oli muka tarve vaikka mille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, voin vain kuvitella mitä ihanuuksia verkkokaupassa olisi ollut tarjolla. :) Tilauksesi kuulostaa todella hyviltä, toivottavasti ovat sopivia. Aleista voin kyllä tehdä todella hyviäkin löytöjä, jos vain jaksaa kierrelle tai surffailla netissä. ;) Katsotaan millaiset alet Ranskassa on, sinne suuntaan ensi viikolla! :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)