1/19/2013

Lauantai-iltaa

Heipä hei ja ihanaa lauantai-iltaa! Viikonloppuni on tähän asti kulunut hieman kiireellisissä merkeissä. Olen kuitenkin ehtinyt treenaamaan, ulkoilemaan todella kirpeässä pakkassäässä, käynyt töissä ja tänään illalla piipahdin myös eräissä valmistujaisissa. Pientä säntäilemistä paikasta toiseen siis. ;)

Ajattelinkin esitellä hieman tämän illan asuani. Ei kovin ihmeellistä, mutta klassista ja hillittyä. Sepä taitaakin kuvastaa tyyliäni melko hyvin.


Mustat housut ovat maailman mukavimmat ja ovat Zarasta, valkoinen toppi Zarasta ja musta blazer Soaked in Luxury. Laukuksi otin LV:n Evan. Se onkin ehdottomasti suosikkini kun tarvitsen pienempää laukkua.

Nyt kiireisen viikon sekä päivän jälkeen nautin kiireettömyydestä läppärin kera sängyssä lämpimien vällyjen alla. Lisäksi ajattelin katsoa hieman Gossip Girliä. Poikaystävä jäi juhlimaan vielä valmistujaisiin, joten saan todellakin olla kaikessa rauhassa. En muistakaan milloin viimeksi olisin ollut viikonloppuna illalla yksikseen. :) Nyt sukellan lukemaan lempi blogejani!2 kommenttia:

  1. Nätti yksityiskohta, tuo rimpsuhelma tuossa valkoisessa paidassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Itse aikoinaan ihastuin juurikin tuohon ripsuhelmaan. Paita on muuten todella simppeli, joten helma tuo jotain jujua paitaan. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)