3/03/2013

Arkiasu
Olenkin tainnut useamman kerran mainita, että olen todella peruspukeutuja. Harvemmin päältäni löytyy ihan viimeisen trendin mukaisia juttuja, mutta saatan silti välillä rohkaistua vähän uskalijaampiin asuihin. Ihan perusarkena turvaudun helppoihin ja käytännöllisiin vaatteisiin. Trikoopaitoja, farkkuja, blazereita, keveitä paitapuseroita, niistä on minun arkivaatekaappini tehty. Näin talvella päältäni on löytynyt myös lämmin neule. Kesällä ja keväällä pukeutuminen on ihan erilaista. Arkenakin tulee mietittyä enemmän mitä päälle olisi kiva laittaa. Kesällä tykkään käyttää myös mekkoja ja hameita, niitä kun näin talvisaikaan en juurikaan käytä.
Päällystakkina olen käyttänyt toppatakin lisäksi lämmintä villakangastakkia nahkasaappaiden, kumppareiden tai Uggejen seurana. Riippuen siis pakkaslukemista. :)

Nyt kuitenkin, olen jo vähitellen siirtynyt ajattelemaan tulevaa kevättä, uusia raikkaita asuja. Kevyitä takkeja ja ihania ballerinoja. Oi, että! Niitä jo kovasti odottelen, enkä taida olla ainut? Uuden lumen tuleminen ei kyllä auttanut kovaa kesäikävääni yhtään. 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se onkin yksi lemppareistani. :) Ja mielettömän käytännöllinen myös!

   Poista
 2. Minusta oikein kiva kokonaisuus, tykkään kovasti :)

  Kevättä kyllä odotetaan, etenkin baltsujen ja avokkaiden jalkaan laittoa. Se taitaa olla itsellä ainakin se suurin odotuksen kohde :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Jep, niinhän se taitaa. ;) Mutta ehkäpä se sieltä vielä tulee, muutaman kuukauden päästä pitäisi olla jo aika lämmin! :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)