3/17/2013

Eväitä arkeen

Arki on usein todella kiireistä, ainakin omalla kohdallani ja uskon, etten ole todellakaan ainut. Siitä syystä yritän ammentaa energiaa ja piristystä pienistä asioista. Oli se sitten ihanan pitkä ja kiireetön sunnuntaiaamu tai iltakävely poikaystävän kanssa raikkaasta ulkoilmasta nauttien. Usein niinkin pieni juttu kuin kynsien lakkaus voi kohentaa mieltä hyvinkin paljon. Tänään aamulla nukuin pitkään, jonka jälkeen kävin herättelemässä itseäni tanssitunnilla. Kotiin päästyäni olin vieläkin hieman äreällä tuulella, josta valitettavasti sai hieman kärsiä myös kanssaeläjä. Vatsa täyteen herkullista pestopastaa sai ajatukset taas positiivisemmaksi. Päätin hyvittää pienet äksyilyt paistamalla meille vohveleita! Ja voi namskis kun tuli hyviä. :) Mikä parasta poikaystäväkin tykkäsi ja tyttöystävän pienet hermoilut unohtui molemmilta. ;) 
Nyt lätkämatsi pauhaa taustalla ja minä nautin omasta pienestä hetkestä iltapäiväkahvin ja lempiblogien parissa. Pieni happihyppelykin on tältä päivältä suoritettu! 
Kyllä näiden pienien ihanien hetkien ja herkkujen avulla jaksaa kiireistä arkeakin. 

Ihanaa sunnuntaita ja tsemppiä uuteen alkavaan viikkoon! :)

6 kommenttia:

 1. Täällä ammennetaan myös niistä pienistä hetkistä ja ammennetaan voimaa niistä. Kävelyistä, yhdessä sarjan katsomisesta ja harvinaisista hitaista aamuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Pitäisi pysähtyä useammin nauttimaan niistä ihanista hetkistä - niistä saa vaan niin paljon voimaa ja jaksamista perusarkeen. :)

   Poista
 2. Kiire on jotenkin aina läsnä, mutta nuo pienet ja piristävät asiat kyllä jaksaa auttamaan arjessa. Oih, vohveleita! Nyt tekee mieli sitä ihan kamalasti, kääk. :) Tsemppiä uuteen alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin. :) Oivoi, ei muuta kuin vohvelirauta kuumaksi! Ne on onneksi niin helppoja ja nopeita. :) Tsemppiä myös sinne, kevättä kohden mennään hurjaa vauhtia!

   Poista
 3. Pestopasta! Mikä ihana idea, teen sitä tänään! Kiitos :D :D

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)