3/08/2013

Agendalla

Tänään "agendalla" on ollut vaikka mitä kivaa. Työpäivä oli tänään todella lyhyt, jonka jälkeen pääsin tarttumaan imurin varteen. Putipuhdas koti = ihana fiilis. Ehdin myös hieman ostoksille sekä juuri äsken kotiuduin osteopaatin käsittelystä. Leppoisa perjantai ja hyvä fiilis, loistava aloitus viikonlopulle! Lisäksi ihana poikaystäväni muisti minua tulppaanikimpulla naistenpäivän kunniaksi <3 Rakastan tulppaaneja ja pioneja, siinä varmaan tämän hetken lempikukkani! 

Tuon mustan kalenterin ostin tällä viikolla Ording & Redasta. Selvisin koko alkuvuoden ilman kalenteria (en kyllä tiedä, että miten). Monta kertaa sellainen piti hankkia, mutta se vain aina jäi ja jäi. Pienten lippulappusten kanssa olen yrittänyt pärjätä. Ja onhan onneksi puhelimessanikin kalenteri. Nyt onneksi tilanne vihdoin korjaantui ja sain kunnon kalenterin taas käyttöön! Nyt on kaikki tärkeät menot merkattu ja lisää tietenkin tulee. Yksi iiihana kalenteri on ollut jo jonkin aikaa mielessä, sen ajattelin ensi vuodeksi kyllä ehdottomasti hankkia! ;)

6 kommenttia:

 1. Täälläkin odotti kotona ihana tulppaanikimppu ja herkkuja, kun tulin töistä <3 Minulla on myös kalenteri yhä hankkimatta, koska en ole löytänyt mitään kivannäköistä vielä... täytyy muistaa käydä O&R:ssa katselemassa, josko sieltä löytyisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että! Kuulostaa hyvältä ;) Voin kyllä suositella tuota O&R:n kalenteria. Simppeli ja selkeä ja tuo vähän pienempi koko on minulle tosi passeli. Toki isompiakin olisi löytynyt. :) Kannattaa käydä katsastamassa, sillä siellä on kalenterit pienoisessa alessa!

   Poista
 2. Mä oon monesti miettinyt, pitäisikö yrittää opetella taas perinteisen kalenterin käyttöä. Jotenkin se vaan aina alun jälkeen jää ja unohdan sen katsomisen ja pistän menot puhelimeen, nekin hälytyksellä päivää tai paria ennen h-hetkeä jotta en unohda katsoa kalenteria. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, tuttu tunne. :) Ennen itsellänikin jäi kalenterin täyttö vähän puolitiehen, mutta viime vuonna kirjasin melkein jokaisen menon yms. jutun kalenteriin ja nyt en pärjäisi ilman. Mutta toki puhelimessakin säilytän tärkeimmät päivämäärät vieläkin!

   Poista
 3. Tulppaanit ja pionit, siinäpä ne parhaat kukat juuri ovatkin! Hortensiat taitavat tulla sijalla kolme ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! Ja joo, hortensiat ovat myöskin kerrassaan ihania. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)