2/26/2013

OstoslistaaTulevaa Bostonin matkaa silmälläpitäen ajattelin laatia pientä ostoslistaa. Pyrin minimoimaan kaikki turhat heräteostokset pois ja keskittyä niihin oikeasti tarvitsemiini juttuihin. Tietenkin ajattelin tarttua loistaviin löytöihin, mikäli niitä vain tielleni sattuu, mutta olen kokemuksen kautta huomannut, että pieni etukäteissuunnittelu on myös hyväksi.No mitä sitten listaltani löytyy? • Uudet valkoiset converset (vanhat ovat jo muutaman vuoden käytössä olleet ja siltä ne ikävä kyllä jo hieman näyttävätkin)
 • Ralph Laurenin kauluspaita
 • Ralph Laurenin palmikkoneule
 •  bikineitä (ehdottomasti näitä etsiessäni suuntaan Victoria's Secretille )
 • isohko arkilaukku
 • kosmetiikkaa
 • mustat nahkaiset ballerinat
 • Abercrombie & Fitchin huppareita ja collarit (ihan lemppari kotiasuja!)
 • nahkatakki
 • meikkipussi
 • musta clutch
 • kevään juhlia varten uusi juhlamekko


Sellaisia juttuja listaltani tällä hetkellä löytyy. Tietenkin muutoksia/lisäyksiä tulee varmasti ennen matkaa. Ostoksia tehdessä tulen pyrkimään siihen, että ne ovat suhteellisen ajattomia. Niin, ettei ne ole vain sen hetken trendin mukaisia juttuja. Ostoslistaa on tehnyt myöskin toinen osapuoli. Hän ei tällä kertaa tälle matkalle lähde mukaan, joten minä saan toimia lähettinä. Ja sen teenkin oikein mielelläni. :) 

Uutta laukkua olen jo hieman pohtinut ja siitä voisikin tehdä ihan oman postauksen. Vaihtoehtoja kun meren toisella puolen on vaikka millä mitalla! Luulen, että valinnan vaikeus tulee olemaan todella suuri.

8 kommenttia:

 1. Miks mä en oo ikinä tajunnut tehdä tällaista listaa, kun lähden reissuun. :D Yleensä aina mukaan tarttuu jotain heräteostoksia ja jälkikäteen tulee mieleen asioita, joita olisi ehkä ollut järkevämpi ostaa.

  Pääsispä Victoria's Secretille shoppailemaan bikineitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listaa voin kyllä suositella! :) Mäkin olen oppinut "kantapään kautta". Oih Victoria's Secrettiä odotan kyllä jo tosi kovasti. Mut hei, niiltä voi tilata myös netin kautta?

   Poista
 2. oikeesti pitäisi aina tehdä listoja kun lähtee reissuun haha :D taidan ottaa tästä vinkkiä ja laatia omani tulevaa pariisinmatkaa varten, siellä voi muuten käydä hassusti :D fiksu olet!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vinkistä on hyötyä! Listan tekoa voin kyllä suositella, omalla kohdallani on ainakin toiminut tosi hyvin. :)

   Poista
 3. Shoppailulistan tekeminen on kyllä harvinaisen fiksua! Eipähän hupuloi rahojaan johonkin turhaan ja ala sitten harmittamaan jos kohdalle tulee jotain oikeasti ihanaa ja tarpeellista :)

  Ja voi kateus, Victoria's Secretille kunpa pääsisi itsekin :)

  VastaaPoista
 4. Tällainen lista pitäisi kyllä itsekin tehdä, niin säästyisi niiltä "turhilta" ostoksilta! Kaiken lisäksi listasi näyttää todella hyvältä, esim. nuo laadukkaat kauluspaidat ja palmikkoneuleet ovat itsellänikin haaveissa :) Outlet-kylään pääsyä odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiden "turhien" ostoksien minimoimiseksi tämä lista juurikin on! Kiitos, itselläni on tarvetta kovasti laadukkaille palmikkoneuleille yms. ja Jenkeistä niitä kannattaakin ostaa, pääsee vähän halvemmalla. :) Outlet-kylät on ihan parhaita!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)