3/23/2013

FiiliksissäNäin lauantai-illan ratoksi pakko vähän fiilistellä! Enää vain viikko ja pääsen jälleen näihin ylläolevien kuvien maisemiin, New York here I come. :)
Viimeksi oli keskikesä ja todella kuuma heinäkuu. Ylemmässä kuvassa näkyvä ohut harmaa mekkokin tuntui olevan aivan liikaa. Huh, välillä oli jopa hieman tuskaiset oltavat paahtavan kuumuuden takia. Nyt meillä ei taida olla ihan sitä ongelmaa. ;) 

Olen odottanut tätä tulevaa matkaa jo kesästä asti. Nyt se sitten vihdoin toteutuu ja fiilikset on tietenkin todella hyvät! Ihana nähdä rakkaita ja tärkeitä ihmisiä, joita valitettavasti pitkän välimatkan takia tulee nähtyä todella harvoin. Ainoa miinus on se, että poikaystävästä joudun olemaan muutaman viikon erossa, mutta eiköhän me selvitä. :)
Pakkailut ajattelin aloittaa jo pikkuhiljaa alkuviikosta, ettei tule ihan kauhea kiire. Pääsiäisenä kun on kaikki paikat kiinni, joten viimeiset hankinnat on tehtävä jo hyvissä ajoin alkuviikon puolella.

Ilta on siis pitkälti mennyt vanhoja matkakuvia selatessa. Ei enää pitkä aika! 

4 kommenttia:

 1. Vau! Mahtavaa että pääset reissaamaan. Kiva nähdä sitten reissukuvia, kuten näitäkin kuvia! Itse en ole koskaan rapakon taakse räpeltänyt, joten kuvia sieltä katson suurella mielenkiinnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissukuvia on ihan varmasti luvassa sitten matkani jälkeen! :) Itsekin menin ensimmäistä kertaa "rapakon taakse" vaihto-oppilaaksi ja oli kyllä kaikin puolin upea kokemus. Muistan ensi kerrat esim. ruokakaupassa. :)

   Poista
 2. Oih, olen niin kateellinen! New York on ehkäpä ikuinen haaveeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. New York on kyllä ihmeellinen paikka, niin paljon nähtävää ja koettavaa. Toivottavasti haaveesi toteutuu vielä joskus! :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)