3/06/2013

Vaaleiden hiusten pelastusVaaleat hiukset, värjätyt sellaiset kellastuvat minulla ainakin aika herkästi. Hyi! Olenkin onnekseni lötänyt mainion pelastuksen ongelmaani ystäväni suosituksella. Olen siis käyttänyt hiuksissani jo hetken aikaa KC Professionalin Color Maskia värissä Silver. Se on poistanut kellastuneisuutta värjätyissä hiuksissani ja lisäksi hoitoaine lupaa rakennepaikata käsiteltyjä hiuksia, joten lopputuloksesta tulee joka käyttökerran jälkeen todella silkkinen ja kiiltävä. Tätä saa hankittua ainakin Stockmannilta ja Sokokselta.
Lisäksi toinen "uusin" tuttavuus on tuo kuvassakin näkyvä Goldwellin Rich Repair Treatment. Ainetta ei tarvitse pitää hiuksissa kuin vaivaiset 60 senkuntia ja sen jälkeen saakin jo huuhdella. (Toisin kuin colo mask, jota suositellaan pitämään n.5-10 minuutin ajan) Goldwellin tehohoito rakennepaikkaa kuivaa ja vaurioitunutta sekä extrahoitoa tarvitsevaa hiusta. Loistotuote tällaiselle luonnontaipuisan ja kuivan hiustyypin omaavalle henkilölle! Tuotteen tuoksu on mielestäni oikein hyvä. :) Tämäkin jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja kiiltäviksi!

Mitä hiustuotteita te käytätte? Löytyykö ketään joka olisi löytänyt samoja tuotteita kuin minä?

Ihana aurinko ja valoisuus! Meillä on vanhempieni koira hoidossa, joten lähden tästä pitkälle lenkille ja nauttimaan tuosta upeasta säästä! Kivaa keskiviikkoa. :)

2 kommenttia:

  1. mä kärsin samasta ongelmasta kuin sinäkin, eli että vaalennetut hiukset kellastuu. mulla on käytössä hopeashampoo ja hopeahoitoainekin, mutta nyt sait kiinnostumaan tosta color mask silveristä - sellainen täytynee hankkia testaukseen kun nykyiset putelit tyhjenee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannatan kokeilemaan! Itse olen tykännyt siitä kovasti. :) Hopeashampoo on omalla ostoslistallani myös, jotta saisin välillä oikein tehohoidon keltaisuutta vastaan!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)