3/31/2013

Matkakumppanini

Nyt on tullut muutamia matkajuttuja jo ihan peräkkäin, toivottavasti ette ole jo ihan kyllästyneitä. :) Täällä on matkalaukku jo täysin pakattu ja nyt kokosin käsimatkatavarat kasaan. Lento lähtee alkuiltapäivästä, joten kentällä ei onneksi tarvinnut olla ihan heti aamusta. Täällä kotona olen jo ihan täpinöissäni, enkä meinaa oiken paikallani pysyä.
Mutta tosiaan, ajattelin esitellä hieman käsimatkatavaroitani, että mitä sieltä laukusta löytyykään. Pitkän lennon matkakumppanini ovat kaiken muun perustavaroiden lisäksi iPad ja hyvä kirja.
Tosin toivon todella, että unikin tulisi lennon aikana niin aikakin kuluisin ehkäpä vähän nopeammin. Lisäksi kentältä ajattelin ostaa jotain pientä evästä, jotta nälkä pysyy varmasti kurissa. :) Aikaero ja nälkä ei ole hyvä yhditelmä, mikäli laukkuja joutuu perillä vähänkään odottelemaan. 

Hih, sekä kännykän että iPadini suojakotelo on räikeä pinkki. Ja ihan sattumalta vielä! Löytyy ainakin laukun uumenista helposti ja nopeasti. :D

Käsilaukuksi valikoitui alla näkyvä Marc Jacobsin Hiller Hoboni. Mahduttaa tavaraa todella hyvin sisäänsä ja pitkän hihnan ansiosta sitä on todella helppo kantaa.


4 kommenttia:

  1. Blogissani on sinulle haaste, käy kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos paljon! Toteutan tuon ehdottomasti kun palaan matkalta takaisin kotiin. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)