3/28/2013

Eilisen asua


Eilen iltapäivällä kävin kaupungilla pyörähtämässä ja hoitamassa pari juoksevaa asiaa. Vaihdoin rahaa matkaa varten ja tein muutaman ostoksen reissua varten. Päälle laitoin todella mukavaa ja rentoa vaatetta. 
Ennen kuin ilmat muuttuvat vielä keväisemmäksi, päätin pistää jalkaani syksyn ja talven yhdet lempihousuistani, Zarasta ostetut vihreät strech-housut. Ovat kyllä mitä mukavimmat päällä!
Yhdistin housut valkoiseen rentoon yläosaan, joka on myöskin Zarasta hankittu. Päällä vielä villakangastakki ja nenällä oli aurinkolasit, jotta autolla liikkuessa näki jotain eteensäkin. ;)
Kaupunkilaukkuna toimi kätevästi LV:n Eva-laukku ja huivina oli saman merkin lempihuivini. Niin ja jalassa oli tietenkin valkoiset Converset (joita ei tosin kuvissa näy)! 

2 kommenttia:

  1. Todella ihana asu! :) Itsekkin tykkään käyttää valkoista puseroa ja vihreitä housuja. Ja tuo Eva aiheuttaa täällä syviä huokauksia, en malta odottaa, että omani saan hankittua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! :) Vihreän ja valkoisen yhdistelmä on kyllä ihana. Eva on tosiaan mitä kätevin pikkulaukku, joten voin vain lämpimästi suositella sitä! :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)