10/31/2013

Päivän asua sinisen sävyissäSinistä kauluspaitaa ja revittyjä tummansinisä farkkuja kera ruskeiden asusteiden. Siinäpä oli eilisen päivän kouluasuni. Olen jo aika monta kertaa tainnut mainita, kuinka tykästynyt olen noihin Massimo Dutin nahkanilkkureihini! Ne ovat niin hyvät jalassa ja nilkkurit tuntuvat sopivan asun kuin asun kanssa. Jalat eivät väsy vaikka päivä olisikin pitkä! Kerrassaan loistava ostos. :)

Aika tukka putkella olen viime päivinä kulkenut pitkin poikin, johtuen suurimmaksi osaksi tenttilukemisista ja aika pitkistä työpäivistä. Välillä tuo koulun ja työn yhdistäminen tuntuu kertakaikkisen ylitsepääsemättömän haasteelliselta ja ennen kaikkea uuvuttavalta. Mutta toisaalta, monet työpäivät (käytännössä siis illat) tuovat kaivattua lisäpiristystä tavalliseen opiskelijan arkeen. Aamupäivät kun istun luennoilla kuuntelemessa ja oppimassa uusia asioita on iltapäivisin varsin ihanaa päästä töiden pariin ja liikkeelle. Voi olla, että tällä pimeydellä on tietenkin oma tekijänsä tähän tämän hetkiseen väsymyksen tasoon. ;) Toki suuri syy on myös se, että illat ovat venyneet luvattoman pitkiksi myös tenttiin lukemisen takia, mutta onneksi ensimmäinen tentti on nyt vihdoin ohi ja seuraava vasta maanantaina, joten pieni hengähdystauko on nyt todellakin paikallaan. :) Täällä osoitteessa kaikki on siis oikein mallikkaasti, kiireisestä elämästä huolimatta! 

Hassua muuten, että jälleen on kuukausi vierähtänyt ja huomenna on jo marraskuu! Joulu sen kuin vain lähenee, aikas ihanaa. <3 
2 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus. Sininen ja ruskea sopivat niin hyvin yhten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Dahlia! Ja tuo väriyhdistelmä on kyllä pettämätön. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)