10/15/2013

Kevyempi viikko

Vihdoin on tiedossa hieman kevyempi viikko, ainakin kouluhommien osalta. Viikonloppuni meni kokonaan töiden parissa ja eilinen sekä tämä päivä onkin mennyt koulutehtäviä tehdessä ja rankasta viikonlopusta palautuessa, mutta se ei ole haitannut. Iso helpottava asia on se, ettei koululle tarvitse raahautua tällä viikolla kuin kahtenä päivänä, torstainakin vain palauttamassa eräs tehtävä, joten mieli on suhteellisen kevyt. Onkin ollut oikein ihanaa viettää vihdoin aikaa ihan vain kotona, juurikin niitä koulutöitä tehden ja välillä paikkoja kuntoon laittaen.

Kiireessä on se huono puoli, että väkisinkin aika ei riitä kaikkeen, joten esimerkiksi kotimme on ollut paikoittain järjettömän sekasorron vallassa. Se on tällaiselle perfektionistille ja siivoushullulle aika kova paikka, mutta väkisinkin tilanteen tullen jostain on höllättävä. Nyt olen ottanut ajasta kaiken irti ja siivonnut kotimme oikein perusteellisesti! :) Myös blogi on saanut osakseen tästä kiireestä, enkä ole ehtinyt oikein kauheasti mitään kirjoitella. Tämä kun on minulle oikein ihanaa ajanvietettä ja vastapainoa arjelle.

Aikaa tässä parin päivän aikana on onneksi jäänyt myös pienille kahvihetkille. Kahvia hörppiessä ja herkullisia kaurakeksejä syödessä on ollut mukava haaveilla niin lomamatkasta kuin uusista sisustushankinnoista. Tekisi niin mieli ostaa vaikka mitä tänne meidän kotiin! Onneksi jouluun ei ole enää niin pitkä aika. ;) Ainakin yksi tuoli olisi haavelistalla ja taitaa sieltä jotain muutakin löytyä. Voisin niitä jakaa myös tännekin?


Nyt palailen raporttini pariin, mutta kuullaan taas pian! Mukavaa tiistaita sinne. :)

4 kommenttia:

 1. Voi kun kauniin herkullisia kuvia! Haaveilu tekee kyllä hyvää välillä, täälläkin on täydennetty jo joululahjalistoja ainakin mietteissä. Vielä kun muistaisi ne lähempänä joulua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Nuo kaurakeksit ovat tämän hetken suurinta herkkuani. :D No sanos muuta, ei muuta kuin kynä käteen ja paperille kirjoittelemaan ettei unohdu. ;) Onneksi jouluun on vielä hetki aikaa, mutta haaveilu on kyllä aina välillä ihanaa. <3

   Poista
 2. Haaveilu on parasta! Keksit täälläkin osuivat silmään, herkulta näyttää.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on! Kekseihin jää järkyttävä himo, ne ovat kyllä erittäin herkkuja. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)