10/07/2013

Maanantain mietteitä


Kivaa maanantaita ja iloista uutta viikkoa!
Oma viikkoni alkoi järjettömällä hammaskivulla, sillä viisaudenhammas ilmoitteli ikävästi olemassa olostaan tuossa viikonlopun aikana. Juhlatunnelmissa yritin vain kovasti unohtaa koko kivun, mutta tänään sitä en vain mitenkään voinut jättää taka-alalle. Niinpä sain ajan hammaslääkäriin ja homma oli selvä, siellä oli akuutti tulehdus. Inhoan hammaslääkäriä, oikeastaan kärsin pienoisesta hammaslääkäripelosta, joten toimenpide oli aivan kamala. Nyt naama puoliksi tunnottomana onkin sitten mennyt alkuilta. Kivusta ja naaman turvotukesta johtuen, jäin tänään kotiin töiden sijaan ja hyvä niin. Niinpä olen kovasti yrittänyt hyödyntää tuon ajan minkäs muunkaan kuin koulujuttujen parissa. Yksi kamala tehtävä kummittelee kovasti ja deadline sen kuin lähenee, ei muuta kuin tekstin kimppuun vain. Läppäri sylissä ja sohvalla makoillen on mukava työskennellä. :)

Vaikka päivä on ollut aika ikävä, on ihanaa herätä päiväunilta tuoreen sämpylän tuoksuun. Ihana poikaystäväni on innokas sämpylän leipoja ja tänään saamme jälleen nauttia hänen tekemistään herkku sämpylöistä. Kunhan vain turvotus laskisi ja pääsisin syömään. :D 
En myöskään voi olla ihastelematta tämän hetkistä luontoa, sillä se on yksinkertaisesti upea! Jotenkin aikaisemmin minulta on mennyt syksyt täysin ohitse, sillä treeni ja kaikki muut jutut ovat vieneet kaiken huomioni. Tänä vuonna olen jotenkin haukkonut henkeäni monet kerrat katsellessa kaunista syysluontoa. Ihania värejä ja upeita syksyisiä ilmoja. <3 Ei voi muuta kuin hymyillä! Vaikka sitten naama puoliksi turvonneena. ;)6 kommenttia:

 1. Täällä toinen hammaslääkärikammoinen, oma kammoni on sillä tasolla, että antavat esilääkityksen, että rauhoitun. Joten paljon sympatiaa! Onneksi päivässä oli paljon hyvääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, en yhtään laittaisi vastaan että saisin jotain hieman rauhoittavaa ennen siihen kamalaan penkkiin istahtamista. Kiitos siis sympatiasta. <3

   Poista
 2. Tsemppiä hammaskivun ja muun oheisvaivan kanssa! Mä en tuota tule koskaan kokemaan - en siis tiedä miltä tuntuu - sillä mulle ei ole tulossakaan viisaudenhampaita (tyhmä siis elämäni loppuun saakka, hih). Tosin hammassärkyä voin sympatisoida noin muuten, sillä kuukauden takaisen takahampaan paikkauksen jälkeen hammasta ja koko oikeanpuolisen alaleuan hampaita on särkenyt. Veden juominen vihloo ja kaikki, mikä hampaaseen osuu. Kävin viime viikolla akuuttiajalla päivystyksessä, jossa hieman hiottiin hammasta. Samalla kuulin, että mulla on aika reippaasti paljastunut hammaskaulat tuolta, joten ei ihme, että kuulema vihloo. Sille ei mitään voi oikein tehdä, joten eiköhän tässä mennä sitten kipulääkkeiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, eipä tuo sinunkaan hammasvaivasi kovin mukavalta kuulosta. Toivottavasti se siitä lähtisi jo parempaan päin. Tsemppiä myös siis sinullekin! :)

   Poista
 3. Oijoi, hampilääkäri-reissut eivät ole koskaan kivoja. Pikaista paranemista operaatiosta ja hyvä että sait vaivan heti avun! kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kyllä ole! Karmii koko ajatus uudelleen menemisestä. :D Kiitos kovasti, hammas tuntuu jo paljon paremmalta, onneksi. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)