10/16/2013

Keskiviikkointoilua
Siivousintoiluni jatkuu. Vapaat aamut saavat pääni sekaisin ja olen aina todella tarmokas. Välillä tietenkin tulee niitä jumitusaamujakin, jolloin kahvia menee kolme kuppia ja blogien ja muiden sivujen selailuun menee helposti parikin tuntia. Niin saa välillä ollakin ja se tekee ainakin itselleni hyvää. Toimii terapiana ja omana aikana. Usein kuitenkin koen olevani aktiivisin juuri aamusta ja aamupäivästä. Siivoilen, järjestelen paikkoja ja touhuan kaikenlaista mitä nyt kotona nainen voi tehdä. Kaikkea todella tärkeää siis. ;)

Tänään ja eilen olen puunannut paikkoja ja pessyt pyykkiä. On ihanaa kun koti on siisti eikä pyykkikori pursua pesemättömiä vaatteita. <3 Ostin hullareilta vain muutaman jutun ja yksi niistä oli tuo Maison Bellen pesuaine kylpyhuonetta varten. Miten ihana tuoksu! Ja oi miksi vasta nyt kotiutin tuon hurmaavan aineen. Niin monet kerrat olen siitä lukenut ja moni on sitä suositellut, enkä ihmettele. Niin paljon kivempi siivota hyvillä ja raikkaan tuoksuisilla aineilla! Suosittelen kokeilemaan mikäli et ole sitä vielä tehnyt. :) Nyt keskiviikkopäiväni jatkuu lenkillä sekä illalla olisi tarkoitus suunnata vielä töihin. Ihanaa kun viikko on jo puolessavälissä. 

Upeaa syksyistä keskiviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Minä olen myös aamupäivästä aktiivisimmillani. Kunhan siis pääsen sieltä sängystä ylös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, tiedän tunteen! ;) Varsinkin tämä aamuisin oleva pimeys ei auta asiaa yhtään. :D

   Poista
 2. Mulla on saman merkin pesuainetta keittiöön ja kummasti tulee kyllä keittiötä puunailtua paljon useammin kuin aiemmin!:D Pitää varmaan ostaa tää vessallekin tarkoitettu, josko olisin sitten innokkaampi siivoilemaan sielläkin..;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on saman merkin pesuainetta keittiöön ja kummasti tulee kyllä keittiötä puunailtua paljon useammin kuin aiemmin!:D Pitää varmaan ostaa tää vessallekin tarkoitettu, josko olisin sitten innokkaampi siivoilemaan sielläkin..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, pitääkin hankkia keittiöön tarkoitettu aine myös! Ja uskon, että tulee puunailtua useammin. ;) Suosittelen myös tätä kylppärille tarkoitettua, josko siitä innostus juurikin sitten hieman nousisi! :D

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)