10/06/2013

Juhlakuvia

 Tässä vielä muutamia kuvia meidän eilisistä rippijuhlista. Juhlat järjestettiin vanhempieni luona ja vieraita oli reilu 30 henkeä. Kaikki meni oikein mukavasti ja juhlat onnistuivat lopulta tosi hyvin, aamun stressailuista huolimatta. ;)


Siisti koti, kaikki on valmista juhlia varten.


Allerkirjoittaneen juhla-asu, joka vilahtikin edellisessä postauksessa. Päädyin lopulta aika värikkääseen mekkoon, ihastuin tuohon kuosiin ihan täysin. Löysin kyseisen mekon päivää ennen kun kävin kaupungilla ostamassa lahjan siskolleni. Paisley -kuvioinen mekko löytyi Mangosta.


Pientä hienosäätöä ennen kirkkoon lähtemistä.


Rippikoululaisten ensimmäinen ehtoollinen.


Perheen naisten kengät. :)

Ruoka oli niin hyvää. :) Hieman tapashenkistä ruokaa oli tarjolla kunnon lämpimän ruoan lisäksi.Jälkiruoka herkkuja! 

Sellaisia kuvia ehdin ottamaan juhlintojen tiimellyksessä. Eilen illalla olin kyllä niin poikki, että uni tuli ihan hetkessä. Aamulla oli tarkoitus nukkua hieman pidempään, mutta puhelin soikin seitsemän jälkeen kun töistä soitettiin minua apuun. Mielelläni autan, joten pomppasin äkkiä ylös ja huristelin kohti työpaikkaa. Aamupäivä menikin sitten työjuttujen parissa, mutta kiva vaan! :)

Tänään juhlinnat muuten jatkuu, sillä kohta suuntaan eräisiin babyshowereihin. Ilta taitaakin mennä aika pitkälti niiden parissa.

Ihanaa sunnuntai-iltapäivää myös teille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)