10/18/2013

Silkkiä hiuksille

Moroccanoil -todellista silkkiä hiuksille! 
Miten se onkin usein niin, että tulen hieman perässä aina kaikissa uusimmissa jutuissa. :D Jo vaikka kuinka kauan hehkutetut Moroccanoil -hoitoöljyt ovat menneet minulta jostain syystä täysin ohi. Monta kertaa olen niistä lukenut tai moni on niitä ihan suositellutkin, mutten ole koskaan saanut aikaiseksi niitä kokeilla, paitsi nyt. Viime viikonloppuna olin I love me -messuilla ja sain kassin jossa oli kaksi pientä näytettä juurikin tuota hehkutettua öljyä. Niinpä heti mielenkiinnolla kokeilin ja rakastuin samantien. Ääh, miksen ole aikaisemmin tajunnut ostaa tai edes kokeilla kyseistä tuotetta? Juuri se mitä todella vallattomat ja karheat hiukseni ovat kaivanneet. Todellinen hiusteni pelastus, kuin levittäisi silkkiä hiuksille. :)Onneksi messuilla tuli oltua koko viikonloppu, joten pieniä näytepurkkeja löytyy minulta nyt, noh aika monta kappaletta. ;)

Oletko jo kokeillut Moroccanoilia? Suosittelen mikäli et vielä ole!

3 kommenttia:

 1. Mulla kävi samoin kun sinulla. Vasta näytteiden myötä kokeilin ja ihastuin heti! :) Loistavia tuotteita. Mullakin "muutama" purkki näytteitä kun niin kovasti niitä tyrkyttivät messuilla ;) -Netta- http://nh-d.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Ja joo, niitä näytteitä tyrkytettiin muutamaan kertaan siellä messuilla, joten ei ihme, että sinultakin niitä löytyy useampia. :)

   Poista
 2. Mulla on menossa jo toinen normaalikokoinen puteli Moroccanoilia ja tykkään kovasti! Sain myös messuilta nuo näytekokoiset, joista normaalin version annoin ystävälle kokeiluun ja tuon light-version pidin itse. Mielenkiinnolla sen kokeilua odotan, sillä minulla on todella ohuet hiukset. Moroccanoil on kuitenkin siitä hyvä, että normaaliversionakaan se ei mähmää tai litistä ohuitakaan hiuksia. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)