4/26/2013

Raitamekko

Tänään päälläni oli eräs kesälempparini nimittäin raitamekko! Mekko on hankittu muutama vuosi sitten Zarasta ja on aina kesäisin ja keväisin käytössä. Se on mielestäni ihanan raikas ja yksinkertainen. Raidat ovat tummansinisiä vaikka kuvassa saattaakin näyttää ihan mustilta. Olen yhä enemmän ja enemmän alkanut käyttää arkenakin mekkoja. Kaveriksi mustat sukkahousut ja kivat nilkkurit tai ballerinat. Kokonaisuus on ihanan tyttömäinen. Mekot ovat muutenkin niin mukavia päällä. Tämä raitamekko on hieman a-linjainen, joten vaikka lounaalla söisi mahan täyteen, ei tule ikävä pulloitus sitten ihan heti esille. ;) 


Koska mekko on hihaton eikä ilmakaan tänään ollut kovin suotuisa, laitoin mekon kaveriksi lemppari jakkuni. Jalkaan sujautin uudet ballerinat Tory Burchilta ja asu oli valmis. Mielestäni kokonaisuudesta tuli oikein kiva! Vai mitäs sanotte?

4 kommenttia:

 1. Tuli kyllä todella kiva kokonaisuus! Mulla oli tänään vähän samantyylinen asu;) Mullakin on hihaton mekko,joten hakusessa olisi hihallinen versio mieluiten tummansinisenä mutta tuntuu olevan mahdoton tehtävä löytää sellainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitoksia Hjenn! Mikä sattuma, aurinko inspiroi laittamaan kesäisempiä kokonaisuuksia päälle, joten en yhtään ihmettele, että olet myös valinnut päällesi raitaa. ;) Hihallinen versio olisi kyllä kieltämättä ihana! Toivottavasti etsinnät tuottavat tulosta. :)

   Poista
 2. Niin kaunis kokonaisuus! En itse ole hihattomien mekkojen ystävä, monesti olen laittanut paidan alle, että saan ne hihat, etenkin arkimekoissa. Juhlat sitten asia erikseen.

  Tuo on kyllä niin kaunis tuo raitamekko, sopii täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kiva kommentti, kiitos Dahlia. :) Itsekin tykkään mekosta hurjasti ja on ihanaa, että ilmat suosivat sen verran, että se päällä tarkenee kulkea. Hihattomat mekot jakavat kyllä mielipiteitä, itse niistä tykkään, mutta juurikin moni ei niissä viihdy. Onneksi paidan useimmiten saa laitettua alle! :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)