4/17/2013

Laukkupohdintaa

Näin keskiviikon piristykseksi hieman laukkupohdintaa. 
Matkalta oli siis tarkoitus löytää hieman isompi arkilaukku ruskeana tai konjakin värisenä. Mieleistä ei löytynyt outletista eikä tavallisista kaupoista, joten etsinnät jatkuu. Katsastin siis lähinnä Tory Burchin sekä Marc Jacobsin valikoimaa, sillä uskoin, että niistä saattaisi löytyä jokin mieleinen. Mutta tosiaan, niin ei harmi vain käynyt. Olenkin nyt suunnannut katseeni Louis Vuittonin valikoimaan klassisen linjan sekä ajattomuuden takia. En usko, että kyllästyisin laukkuun kovin helposti. Niin ei ole ainakaan muiden LV:ltä hankkittujen juttujen kanssa. Luotan myös omaan makuuni todella paljon, se kun on ollut jo monta vuotta hyvinkin samanlainen.
Näitä kahta olen siis pyöritellyt mielessäni. Kyseessä ovat siis Louis Vuittonin Artsy sekä Noè. Lisäksi olen hieman miettinyt Delightfulia, josta ei ole tässä nyt kuvaa. Pitääkin suunnata liikkeeseen sovittelemaan laukkuja, niin saa vähän parempaa käsitystä. Arkilaukkua nimittäin kaipaillaan täällä todella kovasti, jottei muutama muu olisi ihan liian kovalla käytöllä. Ja vaihteluhan aina virkistää myös, eikö se niin mene? :)

3 kommenttia:

 1. Olen myymässä petit noe laukkuani, mikäli sinua kiinnostaa :) se on aivan käyttämätön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, kiitos kovasti kun vinkkasit! :) Pitääpäs hieman miettiä. ;)

   Poista
  2. Pohdi rauhassa ja laukkua saa tulla katsomaan jos se kiinnostaa. Minulta se on jäänyt käyttämättä ja uuden tieltä pois myyn nyt haikeana..:)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)