4/28/2013

Tuliaisia Victoria's Secretiltä

Jenkkeihin matkatessani yksi ehdoton kauppa jonne on päästävä on tietenkin Victoria's Secret. Kauppa täynnä toinen toistaan upeampia alusvaatteita houkuttelee joka kerta piipahtamaan liikkeessä kerran jos toisenkin. Lisäksi kauniin ulkonäön, mutta ehdottomasti hyvän laadun takia tykkään merkin alusvaatteista. Kestää käyttöä todella hyvin. Olen vuosien aikana ostanut myös useita bikineitä VS:n valikoimasta. Ne vasta superhyviä onkin!
Joten tälläkin kertaa, en voinut vastustaa ja palata kotiin ilman Victoria's Secretin syötävän suloista kassia. ;)
Siispä uusia alusvaatteita tuli ostettua kasapäin. Niitä tulee jostain syystä harvemmin ostettua vaikka käyttöä tulee enemmän kuin millekään muulle vaatekappaleelle! Hassua sinänsä. Silti ajatukseni niiden osalta on, että niitä ei kyllä voi koskaan olla liikaa! Tulevaa kesää ajatellen ostin myös herkullisen väriset bikinit. En millään malttaisi odottaa, että saisin ne ottaa oikeasti käyttöön. Viimeistään sitten kesälomamatkallani jos ei aikaisemmin! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanilta näyttää nuo bikinit! :) Täytyisi itsekin tehdä pieni päivitys alusvaatelaatikkooni, olisi ihana saada kesäksi jotain herkullisia karkkivärejä joukkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne menivät heti bikineideni kärkipäähän! Iski kyllä aikamoinen valinnanvaikeus kun yritin päättää mitkä oikein kotiuttaisin. Päädyin sitten herkullisiin pinkkeihin. :) Karkkivärit kesäksi kuulostaa erittäin hyvältä! :) Enpä voinut itsekään vastustaa kaikkia herkullisia värejä. ;)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)