4/19/2013

Matkakuvia New Yorkista

Ajattelin jakaa täälläkin jokusen matkakuvan. Ensimmäisenä kuvasaldoa New Yorkista, jossa vietin ensimmäiset kolme päivää matkastani. New York oli juuri sellainen kuin muistinkin. Paljon ihmisiä, joka paikassa jotakin ihmeteltävää ja nähtävää. Nyc on mielestäni kyllä näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka! 

Lentomatka sujui siis ihmeellisen hyvin. Tämä lentopelkoinen neiti nukkui alkumatkan lukuunottamatta sitä hetkeä kun ruoka tarjoiltiin. En ehtinyt lennon aikana katsoa edes yhtäkään elokuvaa! Loppumatkan tein muutamaa rästissä olevaa kirjoitusjuttua, joten voisin sanoa, että kivasti meni kahdeksan tunnin lento. :)


 
Tokana iltana sain nauttia upeasta maisemasta The View ravintolassa. Samalla huikeaa kaupunkia ihastellessa söimme herkullista päivällistä buffet -tyylisesti. Ruokaa sai siis syödä niin paljon kuin vatsaan vain mahtui. Jälkiruoka oli kerrassaan suussasulavaa! Suklaa fondueta johon sai dipata niin marjoja, hedelmiä kuin vaahtokarkkejakin. Puhumattakaan herkullisista leivoksista ja kekseistä. Mmm. 


Ilta jatkui Broadwaylla musikaalia katsellessa sekä Empire State Buildingin huipulla kaupungin valoja ihmetellessä. Vähän kyllä otti mahasta kun reunalta kurkistin alas. :D Mutta onhan tuo valomeri aika upea!Seuraavana aamuna aikaisin suuntasimme kävelylle Central Parkkiin. Jääkentällä oli innokkaita luistelijoita ja pitkin puistoa aamulenkillä olevia ihmisiä.


Nurmikko vihersi jo kivasti. Mutta kesästä ei tuntunut olevan tietoakaan, niin kylmältä tuuli tuntui.Kuumaa kahvia hieman lämmikkeeksi ihanasta pikku kahvilasta, jossa tarjolla oli kyllä monelaista muutakin herkkua. Hanskojen unohtuminen hotelliin kostautui n. 3 tunnin mittaisella kierroksella Central Parkissa.Cental Parkista suunnattiin American Museum of Natural Historyn aulaan.Siellä majailivat monista elokuvista ja tv-sarjoista tutut dinosaurukset. Niitä hetkisen katseltuamme hyppäsimme taksiin ja 5th Avenuelle pikaiselle ostoskierrokselle. Mukaan tarttui vain yksi hame ja yksi mekko! Loput ostokset teinkin sitten Bostonista.

Sellainen pikakatsaus New Yorkissa vietettyihin päiviin. :) 

Aikaero tuntuu vieläkin. Totutteluun on mennyt jo muutama päivä, mutta normirytmiin en ole ihan vieläkään päässyt. Kahvia ja energiajuomaa on tullut juotua, että olen pysynyt päivisin hereillä. Ehkäpä tämä vielä tästä! Onneksi tänään olen saanut nauttia vapaapäivästä. :)

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit miten ihania kuvia!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu oli kyllä mitä parhain, toivottavasti fiilis välittyi kuvistakin. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)