4/17/2013

Paluu arkeen

Täällä on yritetty nyt eilisestä asti selviytyä todella pahasta jetlagista. Pikkuhiljaa olo on alkanut tasoittua, mutta vieläkin on hieman pöhnäinen olo. Kohta pitääkin suunnata pitkän tauon jälkeen töihin. Karu paluu arkeen! Kesälomaa jo todellakin odotellessa. ;)

Mutta ihan nopeasti pieni kurkistus matkalta löytämiin juttuihin. Ihan kaikkea en todellakaan ehtinyt kuvata, niistä lisää myöhemmin. :)








Marc by Marc Jacobsin rannekoru ja korvakorut. Käyvät niin arkeen kuin juhlaan!
Muutama vaatekaapin peruspilareihin kuuluva hankinta, eli valkoinen kauluspaita ja palmikkoneule. Löysin kyseiset paidat outlet-villagesta ja ne ovat Polo Ralph Laurenin. Kauan himoitsemani Tory Burchin revat löytyvät vihdoin nyt minunkin omasta kenkäkokoelmastani. Lisäksi löysin Ann Taylorilta ihastuttavan statement-kaulakorun.

Siinä osa ostossaaliistani. Lisää tulee varmasti myöhemmin ja niitä matkakuvia myös!

6 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää ostossaalis! Etenkin tuo rannekoru<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hjenn! Rannekoruun olen kyllä kovin ihastunut, ihan lemppari. :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia näyttäisi olevan kaikki! :) Haluaisin myös noita Ralphin ihania palmikkoneuleita itselleni, ovat niin ajattomia ja varmasti laadukkaitakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! :) Palmikkoneule oli ostoslistallani ja onneksi sellainen tielleni sattui. Juuri ajattomuuden ja monikäyttöisyyden takia itselleni sellaisen hankin. Ja laadukkaalta ainakin vaikuttaa. :)

      Poista
  3. ihania ostoksia olet tehnyt! varsinkin nuo balleriinat ovat tosi suloiset<3

    http://mariannasdaily.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Marianna! Baltsut ovat kyllä ehdottomat lempparini. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)