12/02/2013

Pikaloma Ruotsiin

Meillä olisi tiedossa tällä viikolla pikaloma lähinaapuriin Ruotsiin. Halusimme poikaystäväni kanssa lähteä tässä syksyn lopussa matkalle, mutta tarpeeksi montaa peräkkäistä yhteistä vapaa päivää ei löytynyt vaikka kuinka yritimme fiksailla menojamme. Kuitenkin kaksi päivää löytyi ja päätimme käyttää sen ehdottomasti hyödyksemme ja varasimme matkan pienen pohdinnan jälkeen Ruotsiin. Välillä on hyvä lähteä edes muutamaksi päiväksi pois kotoa ja siitä tavallisesta arjesta ja vaikka joulukuu antaakin uutta puhtia, olen tästä muutaman päivän minilomasta aika innoissani. :)

Pidän Ruotsista hyvin paljon, mutta harvemmin siellä tulee kuitenkaan käytyä! Suunnitelmissa olisi piipahtaa joulutorilla, hieman shoppailla ja syödä hyvin. Ja tietenkin viettää sitä kaivattua aikaa poikaystävän kanssa! Pientä ostoslistaa olen jo laatinut, sillä huomaan muutaman asian puuttuvan niin vaatekaapistani kuin kosmetiikankin osalta. Samalla ajattelin katsella myös muutamaa joululahjaa.


Eli huomenna iltapäivästä laukut pakattuina lähdemme hyvin ansaitule getawaylle! Ja mikä parasta sen jälkeen on vain yksi päivä töitä ennen pidennettyä viikonloppua. :)

4 kommenttia:

Ihanaa kun kommentoit! :)