12/28/2013

Eräs todella mieluinen joululahja


 Joulun alla jouluostoksien lomassa, kävimme tilaamassa erään todella mieluisan ja kauan haaveissa olleen jutun, nimittäin Hayn about a chair -tuolin. Muutaman päivän kuluttua ostohetkestä, poikaystäväni kävi noutamassa ihanuuden meille kotiin. Ainoa juttu oli vain se, että samana päivänä lähdimme jouluviettoon, joten laatikko odotti meitä avaamattomana vielä eiliseen asti! Siispä eilen illalla kotiin tullessa, oli ilmassa pieni jouluaaton malttamaton tunnelma kun pääsimme vihdoin aukaisemaan ison laatikon. Ja se mitä sieltä laatikon sisältä paljastui, on ainakin omasta mielestäni todella kaunis. <3


Tuolin lopullista paikkaa emme ole vielä päättäneet, vaikka hyvinkin todennäköistä on, että se löytää itsensä eteisestämme. Olipas muuten vaikea kuvata koko tuolia, valonmäärä kun oli lähes olematon koko päivän ajan! 
Mutta siis, olen hyvin tyytyväinen hankintaamme ja tulihan tuolia nyt mietittyä jo tovi ennen sen ostamista. Puujalat sopivat täydellisesti parkettimme sävyyn ja valkoinen väri nyt aina mielyttää ainakin omaa silmää -ja nykyisin myös poikaystävänkin. :) 

Hankimme tuolin yhteiseksi "joululahjaksi", vaikka alunperin pyysinkin sitä ihan itselleni. Mutta parempi niin, kun yhteiseen tarkoitukseen se kuitenkin menee. Poikaystävä muisti minua vielä muutamalla muulla todella mieluisalla jutulla, niistä ihan varmasti myöhemmin lisää! Ja klikkailinpa eilen myös jotain ihanaa juuri alkaneista aleista kotiin, harmaan paketin/paperikassin pitäisi ensi viikolla saapua kotiin asti. Arvaako kukaan mistä itselleni oman joululahjan tilasin? ;)

2 kommenttia:

  1. Ooo, siinä se kaunokainen nyt on! Mahtava joululahja. Mitähän olet alesta tilannut...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, vihdoinkin :) Ja en kyllä voisi tyytyväisempi olla!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)