12/17/2013

Suosikkeja

Yllä näkyy minun tämän hetken suosikkituotteet kosmetiikan puolelta. Essien kynsilakat ovat ehdottomia lempilakkojani, Diorin ripsiväriä olen käyttänyt jo vuosia ja Guccin hajuvesi on ollut käytössä jo muutaman vuoden! Uutuutena meikkipussiini on päässyt Diorin diorshow art pen eli eyelineri ja YSL:n valokynä. Molemmat ovat osoittautuneet ihan loistotuotteiksi enkä esimerkiksi voi ymmärtää miten edes olenkaan pärjännyt tähän asti ilman valokynää? Tummat silmänaluset kun alkoi vaivaamaan minua todella tässä lähikuukausien aikana, joten asialle oli tehtävä jotain. 
On jotenkin helopttavaa löytää niitä omia luottotuotteita ja hyväksi havaittuja juttuja. Helpottaa arkea kummasti. 

Olisi kiva kuulla mitä luottojuttuja teiltä löytyy?

6 kommenttia:

 1. Sama luottoripsari ja -eyeliner täälläkin käytössä! Kyllä Dior vaan osaa!;)

  VastaaPoista
 2. Itseltäni löytyy pitkälti samoja juttuja! Essien lakat ovat huippuja ja YSL on pelastanut tummilta silmänalusilta täälläkin :) Joku uusi luottohajuvesi olisi kiva löytää, olen vähän kyllästynyt kaapista löytyviin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla siis mennään. :) Minullakin on ollut tuo hajuvesi jo hyvän aikaa ja nyt on alkanut vähän jo kyllästyttämään. Jospa alesta löytyisi uusi? Tai kevään reissulta. :)

   Poista
 3. Sama valokynä, kynsilakat myös nykyisin jos uusia ostan ovat monesti Essien (China Glazen tilaaminen on tullut kalliiksi kiitos tullimaksujen). Luottotuoksuni esittelinkin vasta maanantaina blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eli aika samoihin juttuihin nojaudumme kun tarve vaatii! :) Ihanaa perjantaita ja viikonloppua sinne :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)