12/19/2013

Jouluvalmisteluja

Tiistainen vapaapäivä kului jouluvalmisteluiden parissa. Joulutorttujen syömistä, kodin koristelemista ja lahjojen paketointia. Taustalla soi vielä joulumusiikki. Uppoutuminen kauden tunnelmaan oli taattu kun hääräilin ympäri asuntoa. :)Kaivoin kaapista viime vuonna lahjaksi saadut kauniit lasiset joulupallot. Kuusta kun emme tänä vuonna hanki, oli keksittävä jokin muu tapa saada kauniit lasipallot esille.Niinpä otin silkkinauhaa ja ripustin ne verhotangosta roikkumaan sohvan yläpuolelle. Nyt pallot ovat kivasti esillä ja vieläpä ihan paraatipaikalla!

Joulutorttuja olemme leiponeet tänä vuonna ihan ennätysmäärät. Melkein joka viikko on tullut leivottua, ne kun ovat niiiin hyviä. :) Ja kohta niitä ei saa vasta kun vuoden päästä, joten on otettava kaikki irti! 

Tänään olisi tiedossa vielä viimeisten lahjojen hankintaa, sitten olen ihan valmis jouluviettoon. Lauantaina lähdemme ajelemaan kohti mökkiä, joten vielä saan hetken "fiilistellä" kaupungin joulutunnelmaa. Se on valitettavasti kyllä aika vähissä, pääosin lumen takia. Lumi ja pakkanen, tule jo!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joulun aika on vain niin ihanaa ja tänä vuonna olen saanut välttyä viimehetken stressiltäkin. Ihme kyllä. :D Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Miims, itsekin tykkään niistä todella paljon. Ehkä ensi vuonna saan ne ripustaa kuuseenkin. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)