11/30/2013

When it's freezing outside

Pakkasen puolelle ollaan jo muutaman päivän aikana menty ja se on ainakin pureutunut omiin luihini jo pariin otteeseen oikein toden teolla. Onneksi kaapistani löytyy muutama lämmin takki antamaan tarvittavaa lämpöä ja suojaa kovan viiman iskiessä. Vielä ei onneksi tarvitse pakkautua siihen kaikkein paksuimpaan takkiin, sillä vielä pärjää hyvin villakangastakin voimin.
Ostin hetki sitten Zarasta oikein simppelin tummansinisen villakangastakin mustan villakangastakkini kaveriksi. Kuvissa ei vielä ole uusia nappeja, sillä ostin takkiini uudet napit tuomaan vähän raikkaampaa ilmettä. Vahdoin mustat napit kultaisiin seilorinappeihin ja takista tuli vielä todella paljon kivempi. :)

Päätäni pakkasilla on lämmittämässä pipo ja kuvassa näkyy pipovarastoni uusin tulokas. Jo muutama viikko sitten hankin uuden tupsupipon Stockalta. Pipo istuu täydellisesti ja on vielä todella lämminkin! Lisäksi kuvissa näkyy mustat rusettihanskani, jotka jo kerran itseasiassa meinasin hävittää. Onneksi muistin missä olin niitä viimeksi käyttänyt ja lopulta ne löytyivät kampaamon lattialta, sillä olin juuri sinä päivänä käynyt kampaajalla. Niin tyypillistä! :D

Miten te pukeudutte kylmillä ilmoilla ja suojaudutte jäätävää tuulta ja viimaa vastaan?

2 kommenttia:

  1. Voi, ihan mahdottoman söpö tuo tupsupipo! :) Jonkun tuollaisen haluaisin itsekin! Olen niin mukavuudenhaluinen, että turvauduin nyt tänä viikonloppuna jo ekaa kertaa untuvatakkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenna! Stockalla oli oikein söpöjä tupsupipoja, kannattaa käydä siellä. :) Heh, itse yritän sinnitellä mahdollisimman pitkään villakangastakin voimin, jotta on sitten kunon pakkasien koittaessa jotain vielä lämpimämpää laittaa päälle. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)