12/07/2013

Muutama ostos

 Tukholman reissulla en ihan hirveästi ostanut mitään, taxfreestä löytyi pari kosmetiikkajuttua ja kaupungilta muutama vaateostos. Monesta paikkaa olisi löytynyt vaikka mitä ihanaa, mutta maltoin mieleni aika hyvin. Kohtahan jo ne aletkin alkavat! Ainoa paikka missä meinasin ostaa melkein kaupan tyhäksi oli Massimo Dutti. Koko kauppa juuri oman tyylisiä vaatteita takasi sen, etten vain millään voinut vastustaa ja olla ostamatta mitään. Kassalle pääsi tällä kertaa kolme paitaa, jotka ovat aika saman sävyisiä kaikki.



Ostoskassiin pääsi kaksi lyhythihaista paitaa ja yksi puuvillainen pitkähihainen paita arkikäyttöön. Tummansinisessä paidassa on kiva takaosa, siinä on selkä koristeltu kultaisin napein ihan koko matkalta. Etuosa on silkkiä ja hihoissa pienet rypyt. Sievä paita niin arkeen kuin juhlaan. Paita oli jo myyty loppuun, mutta onneksi varastosta löytyi vielä yksi kappale ja se oli juuri minun kokoani! Yleensä itselläni ei ihan niin hyvä tuuri käy, mutta kerrankin näin päin. 
Valkosiniraidallisia paitoja minulla on jo ennestään muutama, mutta aika monet niistä ovat jo hieman entisen näköisiä, joten uusi oli ehdottomasti napattava mukaan. :)
Ruskeasiniraidallinen t-paita oli myös kiva ja näytti hyvältä myös päällä, joten eihän sitä kauppaankaan voinut jättää! Se oli muuten poikaystävänikin suosikki.
En voi vieläkään ymmärtää, että miksei meillä ole Massimo Duttia? Tukholmastakin Dutin liikkeitä taitaa löytyä jopa kolme! Ja meillä ei ole täällä ainuttakaan. Uskoisin, että aika moni voisi ilahtua kun saisimme Dutin myös tänne meille, ettei aina tarvitse odottaa lomamatkoille asti. Uskon myös, että kauppa kävisi, eikös vaan? Onko siellä joku muu joka pitää Massimo Dutista?

Reissusta ostin myös tulevalle uudelle vuodelle kalenterin, vanhasta kun alkaa pian sivut ja kuukaudet loppumaan. Ording & Redaa ei enää Suomessa ole, joten käytin tilaisuuden hyväkseni ja ostin Tukholman liikkeestä sitten itselleni uuden kalenterin.

10 kommenttia:

  1. Kauniita vaatteita! Minkä hintasia Massimo Dutin vaatteet ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin olen aika tyytyväinen pieneen ostossaaliiseeni. :) Massimo Dutin vaatteet ovat aikalailla siinä 30-60 euron välillä (paidat). Neuleet ja mekot sekä kengät saattavat olla kalliimpia n. 100 euron hintaisia.

      Poista
    2. Kiva kuulla, hyvältä vaikuttaa. Tykkään blogistasi, käy tutustuu munkin blogiin joskus :)

      Poista
    3. Voi kiitos kovasti Henna! :) Tentti -ja koulukiireiden takia muiden blogien lukeminen on jäänyt harmittavan vähälle, mutta onneksi viimeinen tentti on nyt takanapäin ja joululoma häämöttää. Ehdottomasti siis tulen vastavierailulle! :)

      Poista
  2. Onpa kaunis tuo paita! Olisi kyllä todellakin jo aika saada Massimo Dutti Suomeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stiina! :) Jep, ehdottomasti minunkin mielestäni. Sitä odotellessa. ;)

      Poista
  3. Oi löysin sun blogin vasta nyt ja rakastuin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, miten ihana kuulla Ronja! Tervetuloa lukemaan juttujani. :) Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa!

      Poista
  4. Kivoja paitoja, raitapaidat varsinkin toimii aina! :) Hitsi kun pääsisi itsekin pian Massimolle! Itse kyllä odotan jo kevätvaatteita kovasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Anne! Raitapaidat toimii tosiaan aina. ;) Kevätvaatteet siintää täälläkin kyllä mielessä, paukkupakkaset tai loskasää ei ihan kauheasti houkuttele. :D

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)