1/02/2014

Viime vuoden parhaimmat

Vaikka uusi sivu onkin jo käännetty ja katse on vahvasti uudessa vuodessa, voisin kuitenkin katsastaa vielä kerran menneeseen vuoteen. Vuosi 2013 on ehkäpä ristiriitaisin vuosi tähän mennessä! Se on sisältänyt upeita kokemuksia, mutta monta ikävääkin asiaa mahtui menneeseen vuoteen.

Tammikuu/Helmikuu


Tammi- ja helmikuu menivät aikalailla vain töitä tehden ja treeneissä käyden. Olin myös moneen otteeseen kipeä ja pahiten ehkäpä helmikuussa kun kuume nousi lähelle 39 astetta. Kotia tuli alkuvuodesta laitettua ja muutenkin fiilis sairasteluista huolimatta oli suhteellisen korkealla. Tammikuussa matkustin Ruotsiin ja heti helmikuun alussa kävin Ranskassa. 

Maaliskuu

 Maaliskuussa suunnittelin huhtikuussa koittavaa matkaa Yhdysvaltoihin. Fiilistelin kevätvaatteita ja herkuttelin vohveleilla. Kuukausi sujahti ohi ihan hetkessä pian pakkailin jo käsimatkatavaroita tulevalle matkalle.

Huhtikuu


Huhtikuussa vietimme pääsiäistä minun vanhempieni luona lammasta ja muita ihania herkkuja syöden. Melkein heti kuun alussa lähdin matkalle ja puolet huhtikuusta vietin New Yorkissa ja Bostonissa. Reissu oli mitä mahtavin! Upeita kokemuksia ja niin ihania muistoja. <3

Toukokuu


Toukokuu starttasi perinteisesti vappubrunssilla Kaivopuistossa. Toukokuussa juhlittiin äitienpäivää ja nautittiin lämpöisistä päivistä. Kuun loppupuolella tein myös ison päätöksen, päätin lopettaa 21- vuotta kestäneen urheilu-urani.

Kesäkuu


Kesäkuu oli yhtä juhlaa! Vietin kesälomaa ja juhlin syntymäpäiviäni. Minulla oli pääsykokeet, jotka tuntuivat menneen ihan mukavasti. Kesäkuussa minua myös kosittiin ja menin kihloihin. <3 Väkersin ensimmäistä kertaa macaronseja ja onnistuin itsenikin yllätykseksi täydellisesti. Juhannusta vietimme Lapissa mökillä. Kesäkuussa moni juttu tuntui todella hyvältä ja elämä näytti parhaita puoliaan.

Heinäkuu


Heinäkuussa kesäinen hyvä mieli sen kuin jatkui. Nautin kesästä täysillä, sisustin kotia, vietin ihanan sunnuntain Seurasaaressa ja matkustin Italiaan. Heinäkuussa sain myös tietää, että pääsin kouluun!

Elokuu


Elokuussa nautimme ravintolapäivän antimista, kävin töissä ja sisustin parvekettamme. Fiilistelin myös tulevaa syksyä. Elokuun lopussa aloitin pitkän tauon jälkeen opinnot, uudet haasteet tuntuivat todella jännittäviltä! Sain myös uuden työpaikan, josta olen edelleenkin aika innoissani. :)

Syyskuu


Syyskuu meni koulussa ja töissä. Olin töissä eräässä gaalassa, joka toi mukavaa vaihtelua normiarkeen. Syyskuussa oli vielä ihanan lämmin, joten ulkona tuli vietettyä aika paljon aikaa. Myös kouluvaatteita tuli osteltua aika paljon syyskuun aikana. 

Lokakuu


Lokakuussa koulu piti minut todella kiireisenä. Olin aika väsynyt niin töistä kuin koulusta. Mukava piristys oli kun lähdimme meidän mökillemme viikonlopun viettoon kaveriporukalla. Siskoni pääsi ripille lokakuussa ja minä sain kunnian olla vastuussa jälkiruokapuolesta!

Marraskuu/Joulukuu


Marraskuu meni ohi todella nopeasti. Tenttejä ja deadlinejä oli enemmän kuin koskaan ja puuhailin koulujuttujen parissa suurimman osan ajastani. Olin myös hyvin paljon töissä, joten vapaa-aikaa oli aika kortilla! Marraskuun lopussa kävin freeshaamassa ulkomuotoani kun ehdin vihdoin istahtaa kampaajan penkkiin. Joulukuun alussa piipahdimme pikalomalla Ruotsissa, fiilistelin joulua ja sisustin kotia joulukuntoon. Vähensin töitä ja aikaa jäi myös omaan hyvinvointiin. Joulua vietimme mökillä ja uusi vuosi juhlittiin ystävien kanssa!

Kaikenkaikkiaan vuosi on ollut opettavainen. Suurin juttu on ehdottomasti kihlaus ja urheilu-uran lopetus. Myös koulun aloittamisen nostan ehdottomasti isoimpien asioiden joukkoon. Syksy on hujahtanut silmien ohi supervauhtia ja monta kertaa olen ollut hyvin uupunut ja ihan loppu. 

Uudesta vuodesta on hyvä tuntuma ja uskon, että siitä tulee viime vuotista tasapainoisempi! Uusia haasteita on varmaankin luvassa ja ainakin vuosi on alkanut jo ihanalla tavalla. Saimme nimittäin eilen kuulla, että ystäväpariskuntamme saa kesällä pienokaisen! <3

2 kommenttia:

  1. Kaunis kuvakollaasi menneestä vuodesta. Oikein ihanaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitokset ihanainen Dahlia! Upeaa ja onnekasta uutta vuotta myös sinne <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)