11/21/2013

Little things


Hiphei täällä ollaan! Jaahas, taas on hetki vierähtänyt siitä kun viimeksi olen a) ehtinyt ja b) jaksanut tulla kirjoittelemaan kuulumisia.  On se vain jännä, miten tämä pimeys latistaa omaa vireystilaa. Iltaisin olen ollut ihan rättipoikki ja rojahtanut sohvalle ja lopulta siihen jopa nukahtanutkin. Muutamat jutut ovat tällä viikolla piristäneet harmaata arkeani ja niitä ovat olleet esimerkiksi:

  • Maanantai-illan kaamosmasennusta vastaan taistelimme käymällä Mäkelänrinteessä uimassa, tehosi oikein loistavasti!
  • Eräs ihana pieni karvapallero asustaa tämän viikon meidän luonamme, siitä on ollut jo nyt todella paljon iloa
  • Tiistaina pääsin jälleen rakkaan lajini pariin oppimaan uusia kuvioita
  • Eilen keskiviikkona jäin extemporevisiitille ja viinilasilliselle erään "työkaverini" luokse. Hänellä on ehkä maailman suloisimmat kaksi pientä lasta, joiden touhuja ei voi muuta kuin hymyssä suin katsella :)
  • Tänään allergiasairaalan parkkipaikalla eräs ihana mies tarjosi minulle jo maksettua parkkilippuaan, sillä hänellä oli siinä vielä paljon aikaa jäljellä. Eipä tarvinnut itse kolikoita tuhlata ja siitä pienestä teosta tuli kyllä erittäin hyvä mieli! 
  • Tänään pääsin vihdoin kampaajalle, todellinen hemmotteluhetki itselle. Viime kerrasta oli luvattoman pitkä aika ja siltä kyllä näytinkin :D

Pienet jutut piristävät marraskuista arkea kummasti. Urheilu ja raikas ulkoilma tekevät ihmeitä, mutta välillä on kyllä ihana kaivautua vällyjen väliin, niin ajattelin tehdä esimerkiksi tänä iltana. Ja voisinpas muuten leipoakin meille jotain pientä herkkua ihan vain piristykseksi. :)

4 kommenttia:

Ihanaa kun kommentoit! :)