11/22/2013

Päivitystä

Eilen tämä neiti sai pienen hemmotteluhetken, sillä istuin pitkästä aikaa kampaajan penkkiin. Viime kerrasta oli todella pitkä aika ja siltä hiukset kyllä näyttivätkin. Tyviväri oli kasvanut ulos jo aika päivää sitten ja alta paljastunut oma hiirenharmaa hiusväri. Hyi! Tuskailin pitkään, että mitä tekisin hiuksilleni jatkossa, sillä olen todella kyllästynyt siihen, että tyvikasvu näkyy jo ihan hetkessä. Emme siis värjänneet tyveä perinteisesti piiloon, vaan pyysin, että raidoittaisimme koko hiukset pienillä raidoilla, jotta tyvikasvu osittain hälvenisi raitojen sekaan. Kokonaisuudesta tuli paljon aikaisempaa luonnollisempi. Kuvat tosin ovat aika valoittuneita ja hiukset näyttävät luonnossa paljon tummemmilta, mutta ainakin tuossa vasemman puoleisessa kuvassa näkyy raidat aika kivasti. 

Pätkäsimme hiuksia myös ja jälleen minulla on kesälläkin nähty pidempi polkka! Ajattelin, että leikkaan nyt ainakin vielä kerran vähän lyhyemmät hiukset, ennen kuin aloitan kasvatusprojektin tulevia häitä ajatellen. :) Kyllä nyt taas kelpaa näyttäytyä ihmisten ilmoilla kun hiuksetkin on suhteellisen skarpit!

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttävät hiuksesi - itsekin aikoinaan kyllästyin jatkuvaan tyvikasvuun ja siirryin raitoihin. Nyt olen saanut oman värini kasvatettua takaisin ja välillä tekisi mieli värjäyttää - mutta sitten palautan mieliini sen tyvikasvuvärjäysrumban;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekin olen kyllä hirmu tyytyväinen lopputulokseen. :) Tuo olisi minunkin haaveissani, ettei ihan tarvitsisi koko ajan olla värjäyksen armoilla.
   Ihanaa viikonloppua myös sinne! :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttävät hiuksesi! Kampaajalle meno on kyllä aina yhtä luksusta. Itsekkin vierailin hiljattin tyveä värjäyttämässä ja voi pojat kuinka tekikin taas hyvää. :)

  Ihanaa alkavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Eilisabete. :) Kampaaja tekee kyllä ihmeitä!
   Hyvää viikonloppua myös sinnekin päin. :)

   Poista
 3. Kauniin ja hyväkuntoisen näköiset hiukset! Ehdottomasti upeat.

  Raitoja olen miettinyt minäkin, mutta kun se oma väri ei vaan sovi niin ei sovi. Pitää siis vaan sinnikkäästi jatkaa kampaajalla käyntiä :)

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! :) Jep, ymmärrän hyvin. Ja eipäs se kampaajalla käynti onneksi hirveää ole, vaan päin vastoin, joten nyt saat sitten ihan luvan kanssa käydä kampaajalla, ihanaa sekin. :)

   Mukavat viikonloput myös sinne!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)