11/09/2013

Virtuaalimatka Italiaan


Kuvapläjäys meidän viime kesän ihanalta lomamatkalta Italiaan. Näin piemeän ja aika kostean vuodenajan hetkinä lämmön ja valon kaipuu sen kuin kasvaa. Tällä hetkellä kaipaan suuresti sitä tunnetta kun aurinko hellii ihoa, kuuma kostea ilma nostattaa pieniä hikikarpaloita iholle aurinkotuolilla istuessa, lierihattu päässä ja kirja kädessä, voi vain nauttia juuri siitä hetkestä. Makunystyröitä hemmotellaan päivittäin tuoreella ja paikallisella ruoalla ja juomalla. Pimenevät illat ja tunnelmallinen pikkukylä, toisessa kädessä kippo gelatoa ja toisessa rakkaan ihmisen lämmin ote. <3 Pieniä yksinkertaisia asioita, onnellisuus.

Italialla on erityinen paikka sydämessäni, sillä siellä olen viettänyt hyvin paljon aikaa. Oikeastaan, luulen, että meidän koko perheelle sillä on erityinen vaikutus. Niin paljon ihania hetkiä, muistoja ja kunnioitusta paikallisia ihmisiä ja kulttuuria kohtaan. Tiedän, että esimerkiksi isäni on sydämessään osaksi italiailainen ja hän on elementissään juuri siellä. Meidän perhe onkin aika italialaismainen, kaikki puhuu paikoittain toistensa päälle, meteliä, kinoja ja paljon rakkaudenosoituksia. Musiikkia, hyvää ruokaa ja yhteisiä illanviettoja.

Vaikka tykkään todella paljon matkustaa eri paikkoihin, on Italiaan aina vain ihana suunnata yhä uudestaan ja uudestaan. Luulen, että ensi kesänäkin vietämme lomamme meidän "Italian kodissa". Sitä odotan jo kovasti, vaikka onhan tässä sitä ennen tulossa muitakin kivoja juttuja. :)

10 kommenttia:

 1. olen niin kateellinen.. ihanan näköistä! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ei kannata olla! :) Voi kunpa pääsisi noihin maisemiin jälleen.

   Poista
 2. Voi mitä upeita kuvia! Kerrassaan ihastuttavia. Meillä se toinen koti oon Irlanti, mutta kaipaan Italiaa myös, en ole aikoihin päässyt sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Dahlia! Muistankin kun olet kirjoitellut Irlannista, itse en ole koskaan käynyt siellä. Olisi ihanaa matkustaa vielä enemmän ja nähdä uusia paikkoja, harmi vain kun aikaa ei ole niin paljon ja vaatii se rahaakin. :D

   Poista
 3. Ihania kuvia näin synkän marraskuun piristykseksi! :) Italia on kyllä upea maa, haluaisin seuraavaksi päästä käymään Venetsiassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Zandra, toivottavasti hyvä fiilis välittyi myös sinne ruudun toiselle puolelle! :) Venetsia on kyllä näkemisen arvoinen, ainakin minun mielestäni. Italiassa muutenkin, on niin paljon kauniita ja upeita paikkoja. :)

   Poista
 4. Mistä päin? Toscana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein arvattu, Toscanasta on kuvat peräisin! Vietimme siellä kesälomamme viime kesänä. Ja jos totta puhutaan, on siellä tullut vierailtua useat kerrat aikaisemminkin. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)