11/14/2013

Kurkistus laukkuuni

 Sain Dahlialta kivan haasteen, kiitos vielä! Kurkistus siis laukkuni sisältöön. Olen joskus aikaisemminkin tainnut esitellä laukkuni sisältöä, mutta nyt siis päivitetty versio. 

Kovasti on laukun sisältö muuttunut sitten viime kerran, sillä ennen ei tarvinnut kaikenlaisia koulukirjoja, vihkoja ja penaalia raahata mukana. Arkisin laukussani on yleensä siis tämä setti: Lompakko, avaimet, kalenteri, vihko, muutamat koulukirjat, kuulokkeet, puhelin (joka unohtui kuvasta!), penaali ja coach:n pussi, jonka sisällä on usein huulirasva ja allergialääkkeet. Myös aika usein laukussa matkaa pieni kahvitermari, sillä junamatkalle tykkään ottaa kahvia, jottei silmäluomet ala heti painua kiinni.

Pyrin tyhjentämään laukun turhasta sälästä päivittäin, tai ainakin hyvin usein. Vaihtelen myös arkena laukkuja, joskus useammin ja joskus saatan jumittua käyttämään yhtä laukkua monta viikkoa putkeen. 

Nyt olisi kiva nähdä mitä teidän neitien laukuistanne löytyy

8 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti haasteesta Sarafina! :) Nämä laukun sisältö -postaukset on hurjan kivoja, joten täytyy ehdottomasti toteuttaa tämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, innolla odotan, että näen mitä sinun laukkusi pitää sisällään. :)

   Poista
 2. Hauskaa kun tartuit haasteeseen, näitä on ollut niin kiva lukea eri blogeista :)

  Ihailtava tuo sinun laukkusis sisältö, selviät niin vähällä tavaramäärälläkin. Toista on tämmöisellä kassialmalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen tykännyt lukea näitä muiden blogeista. :) Heh, ja kiitos! Itse en halua kantaa mukana mitään muuta kuin ne välttämättömät jutut, joten siksi yritän pitää tavarat minimissä. :)

   Poista
 3. Kivaa nähdä sunkin laukun sisältö! Sä olet kyllä ihailtavan siisti laukkusi kanssa, mulla venähtää sen siivous aina liian pitkälle ;D

  Mun laukun sisällöstä on postaus täällä, jos kiinnostaa:
  http://daralandia.blogspot.fi/2013/10/kasilaukun-katkoissa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Dara! Ja kyllä kiinnostaa, kävinkin jo kurkkaamassa mitä sinun laukussasi on. ;) Mukavaa torstaita! :)

   Poista
 4. Vitsit kiitos:) Ihan mahtava haaste! Olen koko blogihistoriani ajan suunnitellut laukun sisältö- postauksen tekemistä ja nyt sain hyvän syyn toteuttaa tämän suunnitelman :)!

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä! :) Ja kiva, että nyt on sitten oikein hyvä syy toteuttaa suunnitelma. Innolla odotan sinun postaustasi. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)