2/27/2014

Pieniä, mutta sitäkin maukkaampiaViime viikonloppuna leivoin lempiherkkujani, eli macaronseja. Niitä oikeasti voisin syödä kasapäin, sillä ne maistuvat aina yhtä hyviltä! Tällä kertaa niiden koostumus oli aika hyvä ja olikin lähes tyytyväinen lopputulokseen. Tykkään näpertelystä ja macaronseja leipoessa sitä kyllä piisaa, varsinkin pursotusvaiheessa. Näitä ihanuuksia jäi vielä alkuviikolle ja nautinkin niitä muutaman kerran iltapäiväkahvin (ja no aamukahvinkin) kanssa. 

Ihanaa kun viikko alkaa olemaan loppusuoralla ja viikonlopun kivat jutut siintää edessäpäin. Meidän viikonloppuun mahtuu ihan vähän töitä, juhlia ja mummolassa käyntiä. Aikas ihanaa ja rentoa puuhaa. Ja erään ensimmäinen työviikko uudessa työpaikassa alkaa myös olemaan jo takana, ihan hyvin on toinen näyttänyt pärjäävän. :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan rentouttavia kuvia, sulin kyllä hymyyn näitä katsellessa :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Herkullisen näkösiä :) millä ohjeella teit täytteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ja anteeksi hieman venynyt vastaus. Tein ne macarons -reseptikirjan ohjeella. Voin lisätä sen myös tänne blogiinkin, jos sinua kiinnostaa? :)

   Poista
 3. Ihanan näköisiä leipomuksia, näyttää niin maukkailta! :) Nyt alkoi hurjasti tehdä mieli macaronseja, oi että! Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi kiitos kovasti Jenna! Ne on kyllä niin herkkua, että voisin vain elää niitä syömällä. ;) Ihanaa uutta viikkoa! :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)