2/18/2014

Uusi matto makuuhuoneessa


Löysin meille ihanan villamaton, joka sopii loistavasti meidän makuuhuoneeseen. Matto on Anno -sarjaa ja 100% villaa. Itseasiassa menin katsomaan Kodin 1:een erästä toista mustavalkoista mattoa, mutta silmäni osui tähän yksilöön. Hetken aikaa vertailimme kolmea eri mattoa, mutta sitten tämä matto alkoi miellyttämään ehdottomasti eniten. Pakko sanoa, että olen nyt hankintaan todella tyytyväinen! Mustavalkoraidallinen matto (jota alunperin lähdin hakemaan) olisi myöskin ollut varmasti oikein kiva, mutta raitaa meiltä löytyy jo ihan tarpeeksi! Välillä on hyvä "uskaltautua" hankkimaan jotain tavallisesta poikkeavaa, virkistää yleisilmettä ja mieltä kummasti. Ja se vanha matto saa lentää kankkulan kaivoon, huh vihdoin! ;)

6 kommenttia:

 1. Uusi matto näyttää superkivalta ja raikkaalta! :) Anno on kyllä yllättänyt positiivisesti kivoilla sisustustavaroillaan ja -tekstiileillään viimeaikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna! Olen ihan samaa mieltä, Anno on viimeaikoina yllättänyt oikein positiivisesti monilla sisustusjutuilla. :) Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Onpas se kivan näköinen, ihana piristävä yksityiskohta. Tykkään tästä suuresti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kivasti sanottu, kiitos! :) Itsekin pidän matosta todella paljon. :)

   Poista
 3. Tosi kaunis!! Ihanan selkeä, valoisa ja tyylikäs! :) Me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Selkeys on selvästi oma juttuni. Matto on selkeä, muttei kuitenkaan ihan liian tylsä, tuo tilaan mukavasti sitä jotain. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)