3/06/2014

Tuulahdus kevättä

 Mikä energia tuosta upeasta auringosta lähteekään! Päivät sen kuin pitenevät ja aurinkokin on pilkahtanut jo muutaman kerran tällä viikolla. Kyllä se kevät sieltä vain tulee! :) Itseäni ei ole haitannut ollenkaan se, että talvi oli aika lumeton, eikä pakkaslukemat ole paukkuneet kertaakaan yli 20. Olen sielultani selvästikin enemmän kesäihminen. Talvi on usein aika tuskaista aikaa, vaikkakin moni talviurheilulaji minua kiinnostaakin ja tykkään niitä harrastaa. Niitä varten voin mieluusti matkata vaikka Lappiin tai ulkomaille. 

Viime lauantaina olin aika väsynyt edellisen illan juhlintojen takia, mutta herätys oli siltikin ehkä yksi parhaista pitkiin aikoihin. Kello soi onneksi aika myöhään ja kun availin silmiäni, auringonsäteet valaisivat meidän makuuhuoneen. Väkisinkin tulin hyvälle mielelle, väsymyksestä huolimatta.
Ulos lähtiessä olikin pakko pukea hieman keväisempää raitaa ja farkkua. Myös uusin clutch sopi asuun täydellisesti! Se on ollut vasta ihan pari kertaa käytössä, mutta ilmojen lämmetessä käyttökerrat varmasti lisääntyy. Kevättä ajatellen olen laatinut myös pientä ostoslistaa. Ainakin uudet ballerinat ja laukku olisivat tervetullut lisä vaatekaappiini. 


Poikaystäväni raahasi viime viikolla töistä muutamia ihania juttuja meille kotiin, kuten leikkuulautaa ja pyyhkeitä. Myös upeat kynttilänjalat löysivät tiensä meille ja tykkään niiden yksinkertaisesta muotokielestä ihan älyttömän paljon! Todella kauniit, harmi vain, että kynttilöiden polttelu on hieman edellisen kauden puuhia. Mutta kyllä noita voi oikein hyvin esilläkin pitää! 


2 kommenttia:

  1. Sini-valkoraidat ja farkut on kyllä lyömätön yhdistelmä, kaiken lisäksi niin raikas ja keväinen! :) Juuri tuo samainen yhdistelmä toimii minulla luottovaatteina, sillä niissä olo tuntuu aina yhtä kotoisalta ja mukavalta, jos ei keksi muuta päälle pantavaa! :)

    VastaaPoista
  2. Sinivalkosiet raidat, vaaleat farkut ja konjakki ovat kyllä niin kaunis yhdistelmä, että sitä voisi pitää monenakin päivänä :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)