1/24/2014

Makuuhuoneen valaisin


Meidän makuuhuoneen katossa ei vieläkään ole valaisinta. Olemme tähän asti "pärjänneet" yhdellä lukulampulla. Nyt kuitenkin olen päättänyt ottaa asiakseni viimeistellä niin valaisinasian kuin verhojen puuttumisen. Ehkäpä tämän hetkistä asuntokuumetta helpottaa uudet pienet kotiprojektit. Ensin ajattelin, etten nyt hirveästi panosta sisustukseen ennen tulevaa putkiremonttia (jonka piti alkaa nyt maaliskuussa). No, kuten arvata saattaa, remontti jälleen viivästyy ja meidän rapussamme se tehdään vasta loppusyksystä. Joten tässähän ehtii ennen remonttia tehdä vaikka mitä sisustussuunnitelmia ja hankintoja!

Oikeastaan makkarin valaisinasiaa on myös hidastanut se, etten oikein ole löytänyt mitään sopivaa. Jotenkin kaipaan todella simppeliä ratkaisua. Vähän aikaa olen asiaa pyöritellyt ja tällä hetkellä kovastikin lämmennyt näille kahdelle lampulle:


Kaksi lähes samanlaista vaihtoehtoa. Aluksi en voinut ymmärtää Muuton E27 -lamppua, mutta nyt hiljattain olen oikeasti tykästynyt siihen. Alempi, huomattavasti edulliempi vaihtoehto on Class Ohlsonin valaisin. Tykkään kyllä hieman enemmän Muuton valaisimesta, mutta toisaalta ensin voisi hyvinkin ostaa Class Ohlsonin version ja vähän tunnustella sen sopivuutta. Toinen kysymysmerkki on sitten väri, musta vai valkoinen?


2 kommenttia:

  1. Kiva lamppu! Meillä on hyvin saman tyyppinen omassa makkarissamme. :)

    VastaaPoista
  2. Olen nyt päättänyt hankkia lampun myös meidän makkariin. Kunhan vain joku päivä ennättäisin sen hankkia. :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)