1/19/2014

Ripaus väriäKiireinen viikko on viimeistä vaille ohi ja uusi viikko on jälleen käsillä. Aika tuntuu menevän entistä nopeammin eteenpäin ja viikot sen kuin vierii. Kevättä kohden ollaan onneksi menossa, joten ajankulu ei haittaa lainkaan! Auringon paistaessa ikkunoista ja valon tulviessa sisään ei voi muuta kuin hymyillä. Ripauksen keväistä hempeyttä toin kauniiden tulppaanien muodossa myös kotiin. Tulppaanit ovat ainakin itselleni niitä kevään ensimerkkejä. :) Vähän vaihtelua olohuoneen järjestykseen, sillä vaihdoin Hayn sohvapöytämme sohvan viereen ja siirsin Pentikin pikkupöydän keskelle. Järjestys toimii mielestäni ihan hyvin näinkin! Koti tuntuu ihanan raikkaalta kun viimeisetkin joulukoristeet on pakattu odottamaan ensi joulua.

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kaipaisin jonkinlaista muutosta. Juuri muutama päivä sitten sanoin poikäystävälleni, että minulla on kauhea muuttokuume. Vaikka siis viime muutosta ei ole kuin vähän vajaa kaksi vuotta ja tykkään tämän hetken kodistamme kyllä kovasti. Jotenkin olen sellainen muutosta kaipaava ihminen ja varsinkin näin "nuorena" tuntuu, että on kiva hieman vaihdella niin asuinpaikkaa kuin muutakin arkea. Kyllä sitä ehtii sitten myöhemminkin asettua jonnekin aloilleen, varsinkin jos aikomuksena on ostaa jossain vaiheessa ihan oma koti. Sitä ei ihan heti varmaankaan halua vaihtaa! ;) No, katsotaan onko nämä fiilikset vain ohimeneviä vai mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

Ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Ihania tulppaaneja :)
  Teillä on ihana koti, miksi sieltä pois muuttaisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jennifer! :) Heh, oikeassa kyllä olet. ;)

   Poista
 2. Voi kun ihanan kauniin kodikkaita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :) Mukavaa loppuviikkoa sinne. :)

   Poista
 3. Kauniit tulppaanit, ne tuovat kotiin heti kevään tuntua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ihan samaa mieltä! :) Tänään oli ostettava jälleen uusi nippu tulppaaneita, tällä kertaa keltaisia. :)

   Poista
 4. ihana pöytä <3 <3 Jään lukemaan blogiasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on Pentikiltä hankittu ja toimii loistavasti pienenä pöytänä ja tarvittaessa myös tarjottimena. :) Kiva kuulla, suuntaan vastavierailulle!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)