2/19/2013

Puhdas koti

Siivouspäivä, tai oikeastaan aamu. Heti herättyäni ja aamupalan nautittuani hyökkäsin imurin varteen. Sairasteluiden lomassa ehdin monta kertaa vilkaista huoneen nurkkiin, joissa pölypallot kasvoivat kasvamistaan. Päätin, että heti kun olo vain helpottaa ja olen taas voimissani, teen kunnon siivouksen. Imuroin, järjestelin, kastelin kukat, pesinkylpyhuoneen, vein roskat ja pyyhin pölyt. Lattioiden pesun jätin seuraavaan kertaan. Poikaystävä tiskasi ja hoiti keittiön kuntoon.Vaihdoimme myös lakanat.
 Vessan tekstiilit menivät myös vaihtoon. Varsinkin näin sairasteluiden jälkeen haluan aina vaihtaa kaikki pyyhkeet ja lakanat puhtaisiin. Petivaatteiden tuuletus on myös tehtävä!


Puhdas kylpyhuone. <3

Nyt pyykkikone jyllää ja kauppalista hahmottuu paperille. Seuraavaksi siis vuorossa ruualaittoa. Kaupasta ajattelin napata myös tuoreita kukkia puhtaaseen kotiin. 

Sellainen tiistai aamupäivä täällä. Myöhemmin tänään ajattelin kokeilla hieman treenamistakin. Saas nähdä miten se tänään sujuu, kuumeen jälkeen kun treeni on usein aika tahmeaa.

4 kommenttia:

 1. Huuh kun te olette olleet aktiivisia! Heikompaa ihan huimaa täällä pelkkä moisen aktiivisuuden ajatteleminenkin :D Tosin tänään se on itselläkin edessä, tehosiivoaminen sen aikaa kun pyykkikone rullaa. Enempää ei näin arki-iltana töiden ja töitä seuraavan lenkin jälkeen jaksa.

  Puhdas koti on kyllä silti ihana asia aina! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, tiedän tunteen. Töiden jälkeen ei kyllä aina mitenkään jaksa! rakastan puhtaan kodin tuoksua ja raikkautta. Se on kyllä ihana asia. <3

   Poista
 2. Onpas ihanan valoisaa, puhdasta ja ihanaa! Kukat tuovat kyllä niin paljon piristystä kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja kukat piristävät kyllä aina. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)