2/25/2013

Boston

Maanantai ja uusi viikko! Takana on kyllä uskomattoman hieno viikonloppu ja viikko onkin ihanaa aloittaa mukavissa merkeissä. Sen kunniaksi tein meille suussasulavaa mutakakkua. Se on siitä hyvä herkku, että sen tekemiseen ei kauaa mene ja onnistumismahdollisuus on todella suuri! Paras lisuke on ehdottomasti vaniljajäätelö. Nams.Viikonloppuna varmistui myös eräs asia. Huhtikuussa odottaa matka Bostoniin! Matka tulee olemaan suht pitkä, yli kaksi viikkoa saan nauttia Amerikan herkuista ja loistavista shoppailumahdollisuuksista. Olenkin viettänyt vuoden Bostonin liepeillä, joten paikka on entuudestaan todella tuttu. :) Tämän päivän olen jo osittain kuluttanut surffailen ostospaikkoja ja nähtävyyksiä. Niin ja menomatkalla tulee vietettyä aikaa myös Nycissä! Se vasta onkin upea kaupunki. Tällä kertaa saan nauttia siitä vain muutaman päivän ajan. Ehkäpä sitten ensi kerralla olisi mahdollisuus olla sielläkin hieman pidempään.

4 kommenttia:

 1. Vau, sekä kakulle että matkasuunnitelmille! :) Matkan suunnittelu on jo osa matkalle virittäytymistä. Ihanaa, minäkin haluan nyciin, vaikka vain hetkeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet! Matkan suunnittelu on jo virittäytymistä matkaan, ihanaa fiilistellä jo etukäteen. New York on kyllä mahtava! Sitäkin jo kovasti odottelen. :)

   Poista
 2. Oi, mutakakku on lemppariani! :) Vesi herahti heti kielelle, heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on minunkin lempparini, ihanan herkkulista! Eikun leipomaan vaan. ;)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)