12/02/2012

Mulberry Jaquard Logo Scarf

Niin kuin joku arvelikin, Mulberryn kaunis harmaa paperikassi sisälsi jotain pehmeää. Olen jo pidemmän aikaa kaipaillut jotain lämpöistä huivia lämmittämään kylmillä säillä. Pienen mallailun ja sovittelun jälkeen päädyin Mulberryn Logo Scarfiin perinteisessä Check värityksessä. Pähkäilin myös ihanaa pinkkiä huivia, mutta klassinen väri vei lopulta voiton. Enkä voisi olla tyytyväisempi!
Mulberryllä silmäni osui yhteen jos toiseen ihanuuteen. Voih, pitääpä kirjoittaa pukille. ;)


Perinteinen puoli.


Ja huivin toinen puoli. Itse ihastuin myös tuohon viininpunaiseen väriin. Varsinkin näin talvella punainen on kivan piristävä. :)

Oi, että ihanaa aloittaa joulukuu uuden lämpöisen huivin kanssa. Ei haittaa vaikka mittarissa olisi kuinka paljon pakkasasteita!

12 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä todella kaunis huivi! Toivottavasti joulupukki muistaisi mua lämpimällä huivilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hjenn! Toivon myös, että joulupukki kuulisi toiveesi ja saisit lämpöisen huivin omaksesi. :) Se kun on mitä tarpeellisin näin kylmällä säällä!

   Poista
 2. Oi mikä ihanuus!:) Mulla tuo sama huivi tosiaan unelmissa ja tulikin värimietteitä lisää tämän postauksesi jälkeen, niin ihana tuo klassikkoväri!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Huivi on kyllä todellinen ihanuus ja vieläpä ihan hirmu lämmin. :) Värin valinta ei kyllä ole mikään helppo, mutta kannattaa käydä vähän mallailemassa mikä olis hyvä. ;) Itselleni tuli ainakin sellainen tunne, että "tämä se on" kun tuota klassikkoväriä sovitin!

   Poista
 3. Ihana tuo uusi huivisi! :) Niin nätti myös tuo punainen puoli siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Punainaista puolta olenkin käyttänyt nyt enemmän. Tuo vähän väriä mustan takin seuraksi. :)

   Poista
 4. Kyllä kelpaisi tännekin laatuhuivi :) Kaunis tuo sinun!

  VastaaPoista
 5. En tiennytkään, että huivia saa tuollaisena kaksipuoleisena. Kaunis huivi ja ihana lahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellenikin selvisi se vasta kun surffailin Mulberryn omilla nettisivuilla. Kiitos, olen kyllä ollut todella tyytyväinen huiviin! :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)