11/30/2012

Pikkujoululahja minulta minulleTänään vietimme töiden jälkeen yhteistä laatuaikaa poikaystäväni kanssa kupungilla kierrellen. Nautimme myös ihanasta kahvihetkestä cafe Esplanadilla herkullista pullaa syöden. Stockalla piti ehdottomsti käydä myös Argoshallin jouluosastolla ihastelemassa kauniita joulukoristeita. Se taisi olla vaikka kuinka mones kerta, en vain voi saada tarpeekseni niistä ihanista koristeista mitä siellä on. :D Teinpä muuten myös ensimmäisen joululahjahankinnan, hyvä minä! :)

Kaupungilla kiertelyn lomassa halusin piipahtaa Mulberryllä. Matka Stockalta Fabianinkadulle oli erittäin luminen ja samalla myös loskainen. Uggit läpimärkinä astelin liikkeeseen sisään. Aikeissa oli vain käydä katselemassa, mutta reissu ei pelkkään sovitteluun jäänyt, vaan kassan kautta piti sitten kuitenkin mennä! ;) Kassin sisältöä en vielä ehtinyt kuvata, joten se jääköön ensi kertaan. Välillä pitää hemmotella myös itse itseä, tällä kertaa se tapahtui "pikkujoululahjan" merkeissä!
Edes hirveä lumimyrsky ei iltapäiväämme haitannut! Vaikkakin keli oli ajoittain aikamoinen. :D Onneksi perjantaimme jatkuu nyt vällyjen alla leffaa katsellen ja rauhallista koti-iltaa viettäen.

8 kommenttia:

 1. Oi pikkujoululahja, ihanaa!:) Itseään pitää ehdottomasti hemmotella!:) Ihanaa joulukuun ensimmäistä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin pitää. Pienet jutut kun saa hymyn huulille. :) Ihanaa joulukuuta ja ensimmäistä adventtia myös sinulle! <3

   Poista
 2. Mitähän tuolta kassista mahtaa paljastua;) Hih,itsekin ostan itselleni aina joululahjan. Tänä vuonna se on vielä ostamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi itse en ole joka vuonna ostanut joululahjaa, voisi kyllä ottaa tavaksi! :) Kassin sisältö on vielä paljastamatta, mutta se on näillä keleillä kyllä todella tarpeen. ;)

   Poista
 3. Blogissani olisi sinulle tunnustus :)

  http://anniinanpetitpassion.blogspot.fi


  Mahtaakohan tuolta paketista löytyä jotain ihanaa ja pehmeää? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anniina! :)Toteutan haasteen ehdottomasti pian.
   Ja osuit oikeaan, pehmeä paketti on kyseessä! :)

   Poista
 4. Kiva blogi, liityin lukijaksi! :) Ehdottomasti pitää hemmotella itseään. Tuolla kassissa ei voi olla muuta kuin jotain ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Zeta! Ja tervetuloa lukijaksi. :) Olen kyllä samaa mieltä, että itseään pitää myös hemmotella! Heh, itsekin Mulberryllä ihastelin varmaan jokaista tuotetta.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)