12/26/2012

Pukinkontista paljastui

Uusi kamera!


Voi vitsit miten innoissani olinkaan! Kyseessä on Olympuksen PEN E-PM1 ja tietenkin valkoisena. ;) Tällä on nyt sitten koko joulu räpsitty mieletön määrä kuvia ja kovasti olen yrittänyt opetella uuden kamerani käyttöä. Näin muutaman päivän jälkeen voin sanoa, että todella mieluisa vempele on kyseessä! Kiitos ihanalle lahjan antajalle. <3 Tuli kyllä todella tarpeeseen!

Niin ja jos jollakin on jotain hyviä vinkkejä kameran käyttöä ajatellen, niin otan niitä mielelläni vastaan. :)

4 kommenttia:

 1. Minä sain saman kameran valmistujaislahjaksi ja koko joulun kuljin kamera kädessä;) Minäkin vasta opettelen,joten tännekin kaikki vinkit olisivat tarpeen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Todella kiva lahja valmistuneelle. :) Onnea vielä täältäkin valmistumisen johdosta! Ja joulu tosiaan meni täälläkin linssin takana ja jouluisia juttuja kuvaillessa. :)

   Poista
 2. Olen himoinnut tuota saamaasi kameraa jonkin aikaa ja nyt tuntuu, että tosi monella on se! Kiva kuulla, että olet pitänyt siitä! Ehkä itsekin saan tuon täydellisyyden vielä joskus.. :)

  Hei, blogissani (http://tuhattuikkivaatahtea.blogspot.fi/) on sinulle haaste. Käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, moni näyttäisi omistavan PENin. Enkä kyllä muutaman viikon käytön jälkeen ihmettele, että miksi! Niin tykästynyt olen siihen. :) Joten jos vain mahdollisuus on, niin suosittelen sen hankkimaan.

   Kiitos kovasti haasteesta! Ehdottomasti toteutan sen tässä joku päivä. Ihanaa sunnuntaita! :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)