8/24/2014

Helppo ja erittäin hyvä mustikkamousse

 Ensimmäinen resepti mitä kokeilin raakaa ja makeaa -reseptikirjasta oli mustikkamousse. Meiltä sattumalta löytyi tarvittavat ainesosat, (mitä reseptissä ei kyllä ole kovinkaan montaa) ja yllätyin todella positiivisesti. Tätä reseptiä olen suositellut todella monelle, juurikin sen helppouden ja tietenkin maun vuoksi. Mustikkamoussea olemme tehneet aamu- ja iltapalaksi, välipalaksi ja sopii se loistavasti myös vaikkapa evääksi töihin!





Olen hieman soveltanut kirjan reseptiä ja jättänyt esimerkiksi hunajan kokonaan pois. Halutessaan hunajalla voi lisätä makeutta, mutta omaan makuuni hedelmistä ja marjoista tulee jo tarpeeksi makua. 

Tarvitset vain:

1 banaanin
1 kypsän avokadon
mustikoita maun mukaan, jäisiä tai tuoreita 
(itse laitan usien aika runsaasti)
tilkan mantelimaitoa/vettä
mustikoita tai muita marjoja pinnalle

Laita aineet kulhoon ja sekoita esimerkiksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneella. Nauti heti tai laita jääkaappiin kylmenemään. Itse "käytän" moussen pakkasen kautta, jotta seoksesta tulee hieman jähmeämpää. 

Tätä olemme syöneet viimeaikoina aika usein ja jopa poikaystäväni on tykästynyt tähän. :)
Kannattaa kokeilla, niin helppoa ja hyvää, sekä mikä tärkeintä, terveellistä!



4 kommenttia:

  1. Kokeile mustikoiden tilalle tai lisäksi raakakaakaota, ja muutama taateli - mums mikä suklaamousse! :) banaani ja avokado-pohja taipuu tosi moneen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaapa hyvältä, pitää ehdottomasti pistää kokeiluun! Varsinkin näin suklaan suurena ystävänä. ;) Kiitos vinkistä! :)

      Poista
    2. Nam, pakko kokeilla molempia variaatioita! kiitos ideoista <3

      xoxosarita.blogspot.com

      Poista
    3. Hienoa kuulla! Itsekin ajattelin laittaa suklaamoussen tänään kokeiluun. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)