8/27/2014

Herkullinen ja nopea kanawokki

Usein kun on kiire niin tulee helposti syötyä vähän niin ja näin, haukattua nopeasti jotain. Nopeatempoinen arki ei välttämättä tarkoita einesruokaa ja kompromissiratkaisuja. Toki se vaatii hieman suunnittelua ja etukäteen kaupassa käyntiä.

Supernopea, terveellinen ja maittava lounas syntyi eilen hetkessä. Olimme jo edellisenä päivänä käyneet kaupassa ostamassa seuraavan päivän tarvikkeet. Paljon vihanneksia ja kanaa, joista seuraavana päivänä tein todella maukkaan "wokin".

Paistoin kanat, pilkoin vihannekset (porkkana, paprika, parsakaali ja kesäkurpitsa) sekä sekaan laitoin muutaman sienen ja auringonkukan siemeniä ja paistoin kaikki kookosrasvassa. Maustaminen ja muutaman minuutin vetäytyminen ja lounas oli valmis! Sivuun hieman avokadoa, pinaattia ja tomaattia. Herkullista ja nopeaa! :)

2 kommenttia:

  1. Mä suosin myös tällaisia lounaita! Välillä oikein naurattaa että onko mun ruuanlaitto edes mitään ruuanlaittoa, kun aina mun ruuat on tällaisia helppoja joihin ei paljon reseptejä tarvii :D Mutta kun sitä ruokaa pitää vaan saada aina niin nopeasti ja vaivattomasti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, eihän tämä ehkä mitään kunnon ruuanlaittoa ole, jossa haudutetaan vaikka illan ruokaa tuntikaupalla, mutta herkullisia ja maukkaita. :) Lisäksi tykkään aina kokeilla ruokia hieman eri variaatioilla, joten tällainen ruuanlaitto mahdollistaa sponttaanit kokeilut todella hyvin. :D Ei ole niin sidottua resepteihin. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)